Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi

/Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi
Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi 2018-02-09T16:56:05+00:00

Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi’ne Hoşgeldiniz.

Bilişim Eğitim Kurumlarının halkalarından biri olan Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında faaliyetine başlamıştır. Okulumuz; eğitim-öğretim alanında “ Her öğrenci öğrenebilir, kavrayabilir ve daha iyisini yapabilir.”eğitim anlayışı ile ve çoklu zekâ kuramı gibi tekniklerle hareket eden butik bir okuldur. Öğrencilerimiz, okulumuzda kampüs okullarında olduğu gibi kalabalıklar içinde kaybolmazlar ve kendilerini yalnız hissetmezler. Öğrencilerimiz, okul sonrası etüt takviyesiyle öğrenim ihtiyaçlarını desteklemiş ve tamamlamış olurlar. 9-10-11. sınıflara altı haftada bir, 12.sınıflara da her hafta olmak üzere uygulanan analizli deneme sınavlarıyla bilgilerini yoklama, ölçme ve değerlendirme imkânı bulurlar.

1/GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ:Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını  geniş,aydınlık ve ferah atölye ortamımızda özgün bir şekilde uygulayıp çeşitli eserler üretebilmektedirler. Ayrıca öğretmenleri rehberliğinde seramik,karakalem ,ebru, suluboya gibi daha birçok teknik ve yöntemlerle  iki ve üç boyutlu çalışmalara da yer verilmektedir.

2/KÜTÜPHANE: Yerli ve yabancı temel eserlerden başlayarak öğrencilerimizin yaş ve seviyelerine göre çeşitlilik gösteren kitaplarımız sadece okul kütüphanemizde sınırlı kalmamaktadır .

3/KONFERANS SALONU: 80 seyirci kapasiteli teknik sistem ve alt yapısıyla profesyonel olarak inşa edilmiştir.

4/DRAMA: Drama çocuğun dünyasını yansıtarak kendisini ifade etmesini sağlar. Dramanın tüm yöntem ve tekniklerinden yararlanarak öğrencilerimizin kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini sağlayıp, doğaçlama yeteneklerini ortaya çıkararak sahne çalışmalarına yönelik çalışmalar yapıyoruz.

5/SPOR SALONU: Okulumuzda standartlara uygun olarak yapılmış olan kapalı spor salonumuzda öğrencilerimizin özellikle motor gelişimlerini desteklemekle beraber sosyal gelişimleri açısından takım bilinciyle ile hareket edebilme,gruba dahil olabilme gibi yeterliliklerini de önemsiyor ve destekliyoruz.

Lise

11650 TL
  • 1 Peşin+9 Taksit
  • İndirimli Ücret 11000₺

Eğitim ve öğretim desteği ile ilgili başvurular ağustos ayında MEB’in açıklayacağı yönetmeliğe göre yapılmaktadır.

1.DERS: 08:30-09:10

2.DERS: 09:20-10:00

3.DERS: 10:10-10:50

4.DERS: 11:00-11:40

5.DERS: 11:50-12:30

6.DERS: 13:20-14:00

7.DERS: 14:10-14:50

8.DERS:15:40-16:20

Çok yakında…

Kurumsal İşbirliklerimiz

Bilişim Koleji olarak bazı kurumlarla kuruma özel indirim oranları ile özel anlaşmalar yapılmış olup, bazı kurumlara da anlaşma haricinde özel indirimler uygulanmaktadır.

Bilişim Ailesi ile tanışmak,

Ayrıcalıklı eğitimimizden haberdar olmak için lütfen formu doldurunuz

Bilişim Koleji EDOP Girişi

EDOP