Ankara Bursluluk Sınavları 2024

Başarıya giden yolda Bilişim Koleji her zaman yanınızda olmakta. LGS’de en başarılı okul olan Bilişim Koleji olarak, bursluluk sınavı ile başarılı öğrencilere destek vermekteyiz. Her yıl düzenlenen özel kolej bursluluk sınavları sayesinde eğitimin öncüsü Bilişim Kolejinde eğitim alabilmeniz mümkün olmaktadır. Ankara bursluluk sınavları 2024 için sistem üzerinden bursluluk başvurusu yapılabilir.

Ankara Bursluluk Sınavı 2024 Online Başvuru

Her sene yapılan bursluluk sınavımıza online olarak kayıt olabilirsiniz.

Her öğrenci okuduğu şubeden sınava katılacaktır. Örneğin; 4. sınıf öğrencisi 4. sınıf bursluluk sınavı, 5. sınıf öğrencisi de 5. sınıf bursluluk sınavı için kayıt yapmalıdır.

2024-2025 eğitim ve öğretim döneminde en başarılı okullar arasında yer alan Bilişim Koleji’nde indirimli olarak okumak istiyorsanız online kayıt ile sınava başvurabilirsiniz. Ankara’nın en iyi özel okullarından Bilişim Koleji’nde indirimli olarak okumak istiyorsanız; özel okullar bursluluk sınavları 2023 senesi için online kayıt ile sınava başvurabilirsiniz.

Ankara lise bursluluk sınavları lise eğitimi alacak öğrenciler için de ayrı bir önem taşımaktadır. Kolej Bursluluk Sınavları 2023 yılında indirimli bir şekilde Ankara’nın en iyi özel okulları içerisinde eğitim alımına olanak tanıyor. Öğrencilerimizin gelişimlerine her zaman yardımcı olarak, onların hayata iyi bir şekilde başlangıç yapmaları için çalışmaktayız.

Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilerimizin kazanacakları bursları belirtilen şartlar haricinde kesmemekteyiz. Böylece öğrencilerimizin başarılarının devamlılığını sağlamayı hedeflemekteyiz. Başarıya giden yolda siz de LGS’de en başarılı okul olan Bilişim Koleji’nde olmak ve bursluluk başvurusu yapabilmek için Bilişim Koleji Bursluluk Sınavına online olarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Öğrencilerimiz verdiğimiz desteğin farkında olup girdikleri sınavlarda elde ettikleri başarılarla bizleri her zaman gururlandırmaktadır. Ankara’nın en iyi özel okulları arasında olabilmemiz, bizim haricimizde öğrencilerimizin de ortaya koydukları çabaların ve de emeklerin birer sonucudur. Bilişim Koleji Bursluluk Sınavları ile tüm öğrenciler bu başarının birer ortağı olabilirler.

Kolej bursluluk sınavları, ankara bursluluk sınavları, ankara bursluluk sınavları 2021, bursluluk başvuru tarihleri, özel okullar bursluluk sınavları

Gelecek Vaat Eden Sınav

Sınava katılan öğrenciler Şubat 2023 tarihine kadar olan kazanımlardan mesul olacaktır. Sorular, öğrencilerin bilgi birikimlerini ölçmeye yönelik olarak hazırlanacaktır. Tek bir kitapçık olacak sınavda öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri dersleri ile öğrencilerin dijital becerilerini ölçmeye yönelik robotik/kodlama soruları ve zeka oyunları soruları yöneltilecektir. Öğrenciler bursluluk sınav soruları ile sınava hazırlanabilirler.

Bilişim Kolejinde düzenlenecek olan Ankara bursluluk sınavları lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin katılımına açıktır. Yanlış cevapların doğru cevapları etkilemeyeceği sınavda, öğrencilere toplamda 45 adet soru sorulacaktır. Verilen doğru cevaplar üzerinden değerlendirme yapılacak olup Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, 2024-2025 yılı için eğitim bursu kazanabilecektir.

Özel okullar bursluluk sınavları 2024 ile öğrenciler belirli bir derecelendirme ile burs ya da indirim kazanmaktadır. Kazanacağınız bursla siz de en başarılı okullar arasında yer alan Bilişim Koleji’nin bir parçası olabilirsiniz.

Başarı Önce İnanmakla Gelir

Başarının anahtarı çok inanmak ve çok çalışmaktır. Öğrencilerimizin, önlerindeki sınavları birer engel olarak görmekten çok amaçlarına ulaşmalarını sağlayacak bir araç olarak görmelerini sağlamaktayız. Bu sayede sınav stresini en aza indirgeyerek öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini artırmaktayız. Uzman kadromuz ve velilerimizin de desteğiyle en başarılı okullar arasında olarak kaliteli eğitim anlayışımızdan ödün vermeden yola devam etmekteyiz. Geleceği şekillendirirken öğrencilerimize olan güvenimizle en başarılı okullar arasında ön plana çıkmaktayız.

Siz de bu başarının bir parçası olmak istiyorsanız bu sene yapılacak olan Bilişim Koleji Bursluluk Sınavını kaçırmayın! Bursluluk sınavına başvuru yaparak, en başarılı okul olan Bilişimde okuma fırsatını yakalayın.

Özel okullar bursluluk sınavları ve Bilişim Koleji bursluluk sınavlarına, hazırladığımız örnek sorularla çalışabilmek mümkün. Unutmayın ki Bilişim Koleji, sizlerle en başarılı okul olabilir. Örnek sorular, tüm özel okullar bursluluk sınavları için yararlanılabilecek bir kaynak niteliğindedir. Bilişim Koleji bursluluk sınavına bursluluk başvurusu online olarak yapılmaktadır.

Bu sene gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavımıza online olarak kayıt olabilirsiniz.