Online Öğrenme Edop/Edil

Neden Uzaktan Eğitim?

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitimin Amacı?

Dünyada üretimden ekonomiye, politikadan iletişime tüm alanlarda yeni paradigmaların yerleşmeye başladığı günümüzde eğitim de dönüşüyor, değişiyor. Tüm üretim, tüketim, iş yapma şekilleri, hatta günlük rutinlerinin değiştiği dünyamızda geleceğin bireylerini geçmiş yüzyılın eğitim anlayışıyla yetiştirmek mümkün değil. İşte bu nedenle Bilişim Koleji dünyanın önde gelen ülkelerinde uygulanmaya başlayan eğitim ve sınav anlayışının Türkiye’de öncülüğünü yaparken eğitim sektörüne de örnek olan eğitim modelleri uyguluyor.

S&T Sınavı

Çocuğunuz 1. Sınıfa Hazır mı?

S&T Sınavı Başlıyor

Çocuğunuz 1. Sınıfa Hazır mı? Testlerimiz Bilişim Kolejinde Nisan Ayında Başlıyor…

Rehberlik

Etkin ve Tecrübeli Rehberlik

Bilişimde Rehberlik

Etkin ve Tecrübeli Rehberlik Hizmetleri İle Bilişim Koleji Her Zaman Yanınızda.

Zeka Soruları

Keşfet, Eğlen

Zeka Soruları

Seviyenize Uygun Zeka Soruları ile Yeteneğinizi Keşfedeceksiniz Hem de Eğleneceksiniz.

Beceriler

Heyecanın Zirvesinde Olun

Yaşam Becerileri

Dış Mekan Oyunları ile Heyecanın Doruklarında Olacaksınız.

Toplam Kullanıcı
Sınavlara Katılım Oranı
Online Kullanıcılar
Uluslararası Kullanıcılar

Bilişim Koleji Eğitim Anlayışı

Fark Yaratabilmek İçin Farklı Düşünebilmek Gerek. Bilişim Koleji’nde öğrencilerimiz öğrenme araçlarını etkin biçimde kullanmayı öğrenirken aynı zamanda problem çözmeyi, analitik düşünmeyi destekleyen çalışmalar yapar. Bu çalışmalarda kolejimiz, Yaratıcı ve inovatif, Eleştirel düşünen ve problem çözme yeteneği yüksek, Matematik ve fen okuryazarı, İletişim becerileri gelişmiş, farklı kültürlerle işbirliği geliştirebilen, sorumluluk alabilen, liderlik vasıflarına sahip, Üretken, bireyler yetiştirmeyi hedefler..

Tek Bir Şeyi Bilmelisin “HER ŞEYİ ÖĞRENEBİLİRSİN”

E-LEARNING

EDOP Sistemine Giriş

Veli Görüşleri

Okul içerisinde verdiği eğitimin yanı sıra ders saati dışında da öğrencilere dersleri sevdiren Bilişim’e ne kadar teşekkür etsem azdır. Bünyesinde geliştirdiği EDOP ve EDİL sistemi ile dersleri pekiştirme imkanı sunan Bilişim’in ailesine katıldığımızdan ötürü ailecek çok mutluyuz.

Derslerinde başarılı bir kız çocuğuna sahibim. Ancak evde ders çalışmak, ödev yapmak gibi şeyleri yaptırmakta oldukça zorlanıyordum. EDOP’la birlikte kızım hafta için konularını tekrar ediyor hafta sonu ise hazırlanan sınavlarla kendini deniyor. Bunu bilgisayar başında yaptığı içinde sıkılmıyor.

EDOP ve EDİL’i hayatımıza sokan Bilişim ekibine teşekkürler. Çocuklarım adeta birbirleriyle yarışıyor sınavlarını çözebilmek için. Notlarını anında görmeleriyle nerede eksiklerinin olduklarının farkına varıyoruz ve ders çalışırken o konuların üzerine düşüyoruz. Başarının adresi gerçekten Bilişim.

Bilişim Koleji EDOP Girişi

EDOP