Uygulamalarımız

/Uygulamalarımız
Uygulamalarımız 2018-01-30T15:32:04+00:00

EDOP

Zümre öğretmenleri tarafından oluşturulan içeriklerle hafta boyunca öğrenilmiş bilgileri pekiştirme programıdır. Amacı her hafta en son öğrenilen bilgilerin tekrarını, pekişmesini ve değerlendirme yapmayı sağlamaktır. EDOP soruları ilgili zümreler tarafından hazırlanır. İlkokul ve ortaokul sınıflarında etkinlik ve test soruları yer almaktadır. EDOP sınavlarımız cuma günü başlar ve pazar günü sona erer. Pazartesi günleri 6. ders saati öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte doping değerlendirme saatidir. İçerisinde haftalık konular, sorular, bulmaca gibi eğlenceli bölümlerin de yer aldığı EDOP’ta çocuklar hafta sonları eğlenerek öğrenmenin tadını çıkarırlar.

“Değer”li Pazartesiler

“Değer”li Pazartesiler eğitim-öğretimin ilk basamağını kapsayan bir değerler eğitimi programıdır. Bu programla,  çocuğun doğuştan getirdiği en iyi yönlerini ortaya çıkarmak, kaybedilmiş ya da kaybolmaya yüz tutmuş millî ve manevî değerlerimizi yeniden kazandırmak, sosyal hayatı düzenlemek, bireyi ve toplumu iyi ahlakla donatmak, bireyler arası bağlılık, özetle öğrencilerin insani mükemmelliğe ulaşmasına yardımcı olmak amaçlanır.

Temiz Sınıf Uygulaması

Temiz sınıf kontrolü haftanın 3 farklı günü rastgele günlerde sorumlu öğretmenler tarafından 300 puan üzerinden yapılır. Puanlar her hafta cuma günü Bayrak Töreni’nden önce Okul Müdürü tarafından ilan edilir. Birinci olan sınıf bir hafta boyunca sınıfında “Temiz Sınıf” kupasını muhafaza eder. Dönem sonunda en çok birincililik alan sınıflarda sürpriz etkinlikler düzenlenir.

Kitap Kurdu

Bilişim koleji olarak okumaya önem veriyoruz. Okuma alışkanlığı küçük yaşlarda ailede başlar ve okulda devam eder. Bizde her gün 20 dakikalık okuma saatlerimizle kitap kurtları yetiştiriyoruz. Kitap kurtları hem okuma alışkanlığı kazanıyor hem de okuduğunu anlıyor ve yorumlayabiliyor.Kitap kurdu uygulamamız sayesinde düzenli olarak öğrencilerimiz kitap okuyor ve bir ay sonunda en çok kitap okuyan öğrencimizi kitap kurdu seçip belgesini veriyorauz. Kısacası Bilişim okuyor…

Okulistik

Bilişim Koleji farklı sınav sistemleriyle zirvedeki öğrencilerini belirliyor. Eğitimde kaliteye önem veren Bilişim Koleji öğrencilerini yetiştirirken onları donanımlı halede getiriyor. Hedefi başarı olan kolejimiz aylık Okulistik sınavlarıyla öğrencilerinin başarısını artırıyor ve aylık takiplerini yapıp konu eksiklerini saptıyor. Böylelikle öğrenci odaklı eğitimi gerçekleştiriyor. Bu sınavlarımız sonunda birinci olan öğrencilerimize belge veriyoruz.

Bilişim Koleji EDOP Girişi

EDOP