Bilişim Koleji|Ankara özel okulları - 2019-2020 Dönemi İhtiyaç Listesi - Bilişim Koleji

2019-2020 Dönemi İhtiyaç Listesi

Eğitim ve öğretim dönemi boyunca öğrencilerin pek çok ihtiyaçları olmaktadır. Ankara özel okulları arasında yer alan Bilişim Koleji, her eğitim dönemi başında öğrencilerine okul malzeme listesi hazırlayarak; dönem içerisindeki ihtiyaçların giderilmesini sağlar. Böylece öğrenciler eksiksiz bir şekilde eğitime devam edebilirler.

Her sınıf için ihtiyaçların farklı olmasından kaynaklı olarak, sınıf kademesine bağlı bir biçimde ihtiyaç listesi hazırlanır. Öğrencilerimizin bulundukları sınıf kademelerine göre, hazırlanan listedeki malzemeler temin edilebilir.

Anasınıfı Malzeme Listesi

Ankaradaki anaokulları arasında bulunan Bilişim Kolejinde ana sınıfı eğitimi genel olarak 5 yaş ve 6 yaş olarak ayrılmaktadır. Çocukların gelişimleri göz önünde bulundurularak hazırlanan anasınıfı malzeme listesi de buna bağlı bir şekilde oluşturulur.

İlkokul İhtiyaç Listesi

Okula dönüşün en heyecanlı kısımlarından birini oluşturan okul alışverişi için en önemli nokta, alınacakların listesinin hazırlanmasıdır. Bilişim Eğitim Kurumları olarak, her sene öğrencilerimizin gereksinimlerine bağlı bir biçimde listeler hazırlamaktayız.

Ortaokul İhtiyaç Listesi

Okul malzeme listesi, öğrencilerimizin sınıf kademelerine göre oluşturulmaktadır.  Her öğrencimiz kendi sınıfına ait listeyi inceleyerek, ihtiyaçlara bağlı olarak okul alışverişi için hazırlanabilir.

Anadolu Lisesi İhtiyaç Listesi

Ankara özel okulları arasında yer alan Anadolu Lisemiz için hazırlanan malzeme listesinde genel olarak öğrencilerin akademik başarıları ele alınmaktadır. Okul ve sınav başarılarını yükseltmelerinde yardımcı olacak ek kaynaklar tercih edilmektedir. 11. sınıflar için ihtiyaç listesi 2 Eylül 2019 tarihinde paylaşılacaktır.

Fen Lisesi İhtiyaç Listesi

Ankara özel okulları arasında yer alan Fen Lisemiz için hazırlanan okul malzeme listesi içerisinde, öğrencilerin alan bilgilerini geliştirecek yardımcı kitaplar bulunmaktadır. Bu sayede onların, okul ve sınav başarılarının artırılması hedeflenmektedir. 11. sınıflar için ihtiyaç listesi 2 Eylül 2019 tarihinde paylaşılacaktır.

12. Sınıf İhtiyaç Listesi

Bilişim Eğitim Kurumları’nda öğrencilerin bilgi birikimleri ve gelişimleri yakından takip edilmektedir. İyi birer üniversite kazanabilmeleri için çalışmaların yürütüldüğü kolejde 12. sınıf öğrencilerinin sınava hazırlanıyor olmalarından dolayı malzeme listesi, yoğun bir şekilde hazırlanır.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.