Bilişim Koleji | 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Bilişim Koleji

Search in posts
Search in pages

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Millettin iradesinin temsilcilerinden olan büyük meclisimiz bugün 100 yaşında! Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve meclisin 100. yılı Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Bu özel günü Coronavirüs salgını nedeniyle okullarımızdan uzakta ama kalplerimizle öğrencilerimizin yanında kutluyoruz. Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel programımızı sizlere sunuyoruz.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
lynda course free download
download huawei firmware
Download WordPress Themes

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11