Bilişim Koleji|Ankara'nın En İyi Özel Liseleri - Lise Kulüpleri - Bilişim Koleji

Anadolu ve Fen Lisesi Kulüpleri

Öğrencilerin streslerini atmaları ve rahat bir ortamda sınavlara hazırlanabilmeleri başarılarıyla doğru orantılıdır. Özellikle kolej liseler, öğrencilerine çalışmalarıyla kaygısız bir sınav ortamı sunmalıdır. Ankara’nın en iyi özel liseleri arasında yer alan Hüseyingazi Anadolu ve Fen Lisesi ve Etimesgut Anadolu Lisesi, öğrencilerimizin sınavlara stressiz olarak hazırlanmalarını amaçlamaktadır. Mamak’taki en iyi özel okul olan Bilişim Koleji, kulüp çalışmalarıyla da bunu ortaya koymaktadır.

Okul hayatının sadece derslerle sınırlı kalamayacağının bilinciyle ilerleyen Bilişim Koleji’nde, öğrencilerimizin yetenek ve beceri gelişimlerini arttıracak çalışmaları desteklemekteyiz. Farklı çalışma alanlarında ortaya koyduğumuz kulüp çalışmalarıyla öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini sağlamaktayız.

Kolej liseler arasında Ankara’nın en iyi özel liseleri arasında yer alan Bilişim Koleji’nde yürütülen etkinlikler, derslerle de bir bütünlük içerisindedir. Böylece öğrencilerimiz, aktivitelerle dersleri birleştirerek, eğlenirken öğrenmektedirler.

Ders Aralarında Rahat Bir Nefes

Derslerin yoğunluğunu hafifletmek için öğrencilerimize sevdikleri aktiviteleri yapma fırsatı sunduğumuz Bilişim Kolejinde amacımız öğrencilerimizin nefes almalarına yardımcı olmaktır.

Sanat ve kültür kulüplerinde beyinlerini dinlendiren öğrencilerimiz hem sosyal hayatlarında hem de derslerinde başarılarını göstermektedir. Özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerin, streslerini atmaları açısından sosyal aktiviteler büyük önem taşımaktadır.

Mamak’taki en iyi özel okul olan Bilişim Koleji’nde kulüp çalışmalarıyla, öğrencilerimizi duygusal ve sosyal olarak da geliştirmekteyiz. Bilişim Koleji, kulüp çeşitliği açısından da kolej liseler arasında ön plana çıkmaktadır.

Başlıca kulüplerimiz şu şekilde;

Robotik

Stem

Scrash

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.