Bilişim Koleji|Android / Ios Uygulaması - Bilişim Koleji

Android / Ios Uygulaması

Android ve IOS Uygulamamız Yayında!

Aşağıdaki Linklere Tıklayarak İndirebilirsiniz

Android ve IOS

Uygulamamızın Kullanımı

Bilişim Koleji’nin Okul CMS Eğitim portalına veli girişi yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adınız ve şifreniz TC. kimlik numaranız olarak belirlenmiştir.

Giriş yaptığınızda karşınıza çıkan anasayfada gizlilik politikası, Okul CMS mobil uygulaması, Bilişim Koleji web sayfası ve site duyurularına kolayca ulaşabilirsiniz. Sağ alt köşedeki üç nokta / çizgi ikonuna tıklayarak kendi profilinize girdiğinizde karşınıza çıkan menülerde yapmak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Karşınıza çıkan kategorilerde yer alan CMS’ye tıkladığınızda öğrencinizle ilgili detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Modüller bölümünden öğrencinizin ödevlerine kolayca erişebilirsiniz. Diğer menüler yakın zamanda aktif edilecektir. Ödev menüsünde, öğretmenlerimiz tarafından öğrencinize verilen ödevler ve ödevle ilgili dosyalar bulunacaktır.

Ödevlere giriş yaptığınızda ise karşınıza öğrenciye verilen ödevler çıkacaktır. Buradan ödevlere tıkladığınızda ödevle alakalı tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Verilen ödevlerin bildirimleri OKULCMS uygulamasından size iletilecektir. Sizden beklentimiz öğrencinizin ödevini yapması durumunda onay kısmını işaretleyerek öğretmeninize ödevin yapıldığına dair dönüt vermenizdir.