Bilişim Koleji|Ankara Özel Okulları Arasında Bilişim Farkı - Bilişim Koleji

Ankara Özel Okulları Arasında Bilişim Farkı

Bilişim Eğitim Kurumları olarak eğitimde çağdaş ve her daim yenilikçi bir anlayışla 1996 yılında Ankara özel okulları arasındaki yerimizi aldık. Kurulduğumuz günden beri; değişime açık, 21. yüzyılın gereği olan teknolojik gelişime ayak uyduran ve bu doğrultuda kendini de geliştiren, topluma yararlı, erdemli, ahlaklı ve üreten bir gelecek yetiştirmeyi amaçladık.

Dershanecilikten aldığımız güçle 2006 yılında ilk kolejimizi Pursaklar’da açtık. Bugün dört farklı noktadaki kampüslerimizle kök salarak büyümeye devam ediyoruz. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize en iyi deneyimi sunmak için bir dizi yenilikçi teknoloji kullanmaktayız. Yaptığımız çalışmalarla kurulduğumuz günden bugüne en iyi özel okullar arasında yerimizi almaktayız.

Teknolojinin günlük hayatın önemli bir parçası olduğunun bilinciyle aktif bir şekilde kullanırken aynı zamanda da teknolojiyi geliştiren tarafta oluyoruz. Öğrenme ihtiyaçlarının, gelişen teknolojilerle beraber öğrenciler için de değişmekte olduğunun farkındayız. Bilişim Koleji olarak, öğrencilerimizin bilişsel, fiziksel, duygusal ve sosyo-kültürel alanlarda çok yönlü gelişimlerini desteklemek için müfredatımızı da öğrenci odaklı hazırladık.

Ankara Özel Okulları Arasında Bilişim Farkı

Her gün değişen dünyayı takip eden değil, o değişimin bir parçası olan nesiller yetiştirmek için eğitim müfredatımızı 4 periyottan oluşacak şekilde düzenledik. Böylece bir dönemi 2 döneme bölerek öğrencilerimizin motivasyonunu düşürmeden ve okulu sevdirerek başarılarımızı arttırdık. Eğitim sistemine getirdiğimiz yeniliklerle fark yaratarak ilerliyoruz.

Öğrencilerimize sunduğumuz imkanlarla onları sadece sınavlara değil geleceğe hazır hale getiriyoruz. Yabancı dil eğitimini haftada 16 saate yakın vererek öğrencilerimizin, konuşma ve duyduğunu anlama konusunda gelişimlerini sağlıyoruz. Cambridge Eğitim Sistemini uyguladığımız okullarımızda, öğrencilerimizin yabancı dili bir yaşam biçimi haline getirmeleri için çalışıyoruz. Anaokulundan itibaren alanlarında uzman branş öğretmenlerimizin girdiği derslerle Ankaradaki anaokulları arasında öne çıkıyoruz.

Bütünsel eğitim yaklaşımıyla, öğrencilerimizin yaşama attıkları ilk adımı anasınıfından itibaren takip ederek farklı yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz. Aldıkları bilgileri yaparak-yaşayarak öğrenme yoluyla sınıf dışına taşıyarak günlük hayatlarında nasıl kullanabileceklerini öğretiyoruz.

En iyi özel okullar arasında yer alan Bilişim Koleji olarak bu başarımızı, hayata geçirdiğimiz bir dizi yeniliğe borçluyuz.

Bizim için her çocuk özel ve farklıdır. Bundan yola çıkarak öğrencilerimize sunduğumuz Eğitim Koçluğu hizmetiyle onlara özel çalışma programları hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin her daim yanlarında olarak geleceğe hazırlıyoruz.

Öğrencilerimize akademik olarak mükemmelin neden önemli olduğunu aktarırken yaşam boyu gelişimlerinde rol oynayan evrensel değerleri, disiplini, yaratıcılığı ve kişilik gelişimlerini tamamlamalarını sağlıyoruz. Böylece sadece akademik anlamdaki başarılarını desteklemiyor aynı zamanda temel değerlerin öğrenimlerini kazandırıyoruz.

Anaokulundan itibaren verdiğimiz robotik kodlama eğitimiyle öğrencilerimize yeni bir dünyanın kapılarını aralıyoruz. Ankaradaki anaokulları içerisinde öğrencilerimize sunduğumuz imkanlarla ön plana çıkıyoruz. Hayal edenlerin ve hayallerini gerçekleştirebilenlerin yarını şekillendireceğini biliyoruz. Çocuklarımızın hayal dünyasından yola çıkıyor, değişimin bir parçası oluyoruz.

EDOP Akademi Uygulaması, Haydi Sor, Eğitim Koçluğu, Offline Quiz, Dijital Kütüphane, Değerlendirme Analizi ve Bireysel Çalışma Raporu gibi sunduğumuz teknolojik çalışmalarla öğrencilerimize en iyi sınıf ve kampüs deneyimini yaşatmak için çalışıyoruz. Yaptığımız tüm teknolojik yeniliklerle Ankara özel okulları arasında öne çıkmaktayız.

Öğrencilerimizin sadece okula değil okul dışında da gelişimlerini önemsiyor, uzaktan eğitim programlarımızla hayatın her alanına eğitimi yayıyoruz. EDOP Akademi Uygulamasıyla eğitimde, zaman ve mekan sınırlılıklarını kaldırıyoruz. Böylece öğrencilerimiz kendi ders programlarını oluşturarak okul dışında, istedikleri zamanda ve istedikleri yerde ders tekrarı yapabiliyor ya da farklı etkinliklerle öğrendiklerini pekiştirebiliyorlar.

Öğrencilerimize özel kişiselleştirilmiş eğitim hizmetimizi okulla sınırlı tutmuyor, Haydi Sor ile çözemedikleri tüm soruları alanında uzman öğretmenlere iletme imkanı sunuyoruz. Özellikle sınav dönemlerinde anlamadıkları ya da yapamadıkları sorulara son veriyoruz.

Değişim ve gelişimin öncüsü olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da bilimin ışığını taşımaya devam ediyoruz.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download