Bilişim Koleji|Basketbol Ankara Şampiyonu - Ankara'nın En Kaliteli Okulu - Bilişim Koleji

Ankara Şampiyonu

Ankara Şampiyonu Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Ankara Yıldız Kız Basketbol Turnuvasında Bilişim Koleji,  “Ankara Şampiyonu “oldu.

Ankara’nın en iyisinin belirlendiği Yıldız Kız Basketbol finalinde rakibi Ankara Arı Kolejini 56-49 yendi. Çankaya Bilişim Koleji Yıldız Kız Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonası’na Ankara Şampiyonu olarak gitmeye hak kazandı.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.