Bilişim Koleji|Başarının Sırrı - Ankaradaki Kolejler - Bilişim Koleji

Başarının Sırrı

Başarı size altın tepsiyle sunulan bir madalya değildir. Başarmak anlık çalışmalarla gerçekleşmez. Başarmak uzun bir mücadele ve disiplinli pes etmeden çalışmanın sonucudur. Her şeyi yaptığınıza inandığınız halde başarı elde edemiyorsanız, yapmadığınız şeyleri araştırıp onları yılmadan, usanmadan, yorulmadan ne olursa olsun inanmadan ve vazgeçmemektir. Ankaradaki özel okullar arasında Bilişim Koleji olarak, öğrencilerimizi her zaman desteklemekteyiz. Bu sayede başarı konusunda kendilerine olan güvenlerinin ve inançlarının daima en üst noktada olmasını istemekteyiz.

Ne sahip olduğun becerilerin ulaştırır seni başarıya ne hayallerin ne de şansın, sadece inancın ve disiplinli çalışman başarıya ulaştırır.

Başarının sırrı hırs değil azimli ve öz verili çalışmaktır. Ankara kolejler arasında farklılığını kanıtlayan Bilişim Kolejinde başarının sırrı, IQ yüksek olması değil planlı ve düzenli çalışabilmektir.

Başarının sırrı çok zeki olmak değil elini akıllı cep telefonunu bilinçli kullanabilmektir.

Akıllı olan sahip olduğun cep telefonu değil sensin.

Başarının sırrı durumunu iyi analiz etmek, kendine karşı dürüst olmak ve harekete geçmektir.

Başarını sırrı günümüzün en büyük sıkıntısı olan bilgisayar oyunları yerine kelimelerle oynayabilmektir.

Başarıya giden yolda hedefinizi belirlemek, yapmanız gerekenleri iyi sıralamak sonunda her adımı veya hedefi gerçekleştirdikten sonra bir sonraki adımın ne olduğunu bilip ona göre hareket etmektir.

Başarını sırrı tek kelimeyle inanmak ve harekete geçmektir. Bu bilinçle Ankaradaki kolejler içerisinde Bilişim Koleji olarak farkımızı ortaya çıkartmaktayız.

Ankaradaki Kolejler Arasında Bilişim Kolejinde Öğrencilere,

Bilişim Koleji olarak, Ankaradaki özel okullar arasında öğrencilerimizin her alanda kendilerine güvenmelerini hedeflemekteyiz. Çünkü başarının kendine olan güvenle gerçekleşeceğine inanmaktayız.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download