Başarı size altın tepsiyle sunulan bir madalya değildir. Başarmak anlık çalışmalarla gerçekleşmez. Başarmak uzun bir mücadele ve disiplinli, pes etmeden çalışmanın sonucudur. Derslerde başarılı olmanın sırrı da inanmaktan ve çalışmaktan geçmektedir. Ankara’da bulunan kolejler arasında yer alan Bilişim Koleji olarak, öğrencilerimizi her zaman desteklemekteyiz.

Her şeyi yaptığınıza inandığınız halde başarıyı elde edemiyorsanız, yapmadığınız şeyleri araştırıp onları; yılmadan, usanmadan, yorulmadan ne olursa olsun inanarak başarıdan vazgeçmemektir. Bu sayede başarı konusunda kendilerine olan güvenlerinin ve inançlarının daima en üst noktada olmasını istemekteyiz.

Başarının Sırrı: İnanç ve Çalışmak

ankara'da bulunan kolejler ve başarının sırrı

Ne sahip olduğun becerilerin ulaştırır seni başarıya ne hayallerin ne de şansın, sadece inancın ve disiplinli çalışman başarıya ulaştırır. Başarının sırrı hırs değil azimli ve öz verili çalışmaktır. Ankara’da bulunan kolejler arasında farklılığını kanıtlayan Bilişim Kolejinde başarının sırrı, IQ seviyesinin yüksek olması değil planlı ve düzenli çalışabilmektir.

• Başarının sırrı çok zeki olmak değil elini akıllı cep telefonunu bilinçli kullanabilmektir. Akıllı olan sahip olduğun cep telefonu değil sensin.
  • Başarıya giden yolda hedefinizi belirlemek, yapmanız gerekenleri iyi sıralamak sonunda her adımı veya hedefi gerçekleştirdikten sonra bir sonraki adımın ne olduğunu bilip ona göre hareket etmektir.
  • Başarını sırrı günümüzün en büyük sıkıntısı olan bilgisayar oyunları yerine kelimelerle oynayabilmektir.
  • Başarının sırrı durumunu iyi analiz etmek, kendine karşı dürüst olmak ve harekete geçmektir.
  • Başarını sırrı tek kelimeyle inanmak ve harekete geçmektir. Bu bilinçle Ankaradaki kolejler içerisinde Bilişim Koleji olarak farkımızı ortaya çıkartmaktayız.

Derslerde Başarılı Olmanın Sırrı Nedir?

Her şeyden önce kendine güven ve kararlılık başarı üzerinde en belirleyici faktörlerden biri olmaktadır. Kendi potansiyelinin ve yapabileceklerinin farkında olarak ilerlemek, başarıya ulaşmak konusunda en önemli etkenlerdendir.

Derslerde başarılı olmanın sırrı da kendine inan ve azimli olmaktan geçmektedir. Azim ve inançla birleşen çalışma tutkusunun önünde hiçbir engel kalıcı değildir.

Ankara’da Bulunan Kolejler Arasındaki Bilişim Kolejinde Öğrencilere,

• Olumsuz gibi görünen deneyimlerden daima ders çıkarmak,
  • Mazeret üretmenin kendilerini zararı olduğunu bilmek,
  • Kendini tanımak,
  • Planlama yaparak daha düzenli ders çalışmak,
  • Planladığı şeyleri gerçekleştirebilmek için harekete geçmek,
  • İstikrarlı olmak,
  • Mükemmeliyetçi olmamak,
  • Dersleri kadar hem zihinsel hem de fiziksel sağlığınıza özen göstermesi önerilmektedir. Rehberlikçi öğretmenlerimizde bu maddeler doğrultusunda öğrencilerimizle iletişim sağlamaktadır.

Bilişim Koleji olarak, Ankaradaki özel okullar arasında öğrencilerimizin her alanda kendilerine güvenmelerini hedeflemekteyiz. Çünkü başarının kendine olan güvenle gerçekleşeceğine inanmaktayız.

Portal

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.