Bilişim Koleji|Bilişim'de İngilizce Eğitim - İngilizce Eğitiminde En İyi Kolej - Bilişim Koleji

Bilişim’de İngilizce Eğitim

Bilişim Koleji olarak çocuklarımızın, yarının birer yetişkini olduklarının ve aslında bizim geleceği yetiştirdiğimizin bilincinde olarak ilerliyoruz. Uyguladığımız sistemlerle İngilizce eğitiminde özel okullar arasında, en iyi kolejler içerisinde yer almaktayız.

Erken yaşta dil öğrenmek, çocukların gelişimlerinde ve hayatlarının ileri ki dönemlerinde çok büyük önem taşımaktadır.  Bilişim Kolejinde dil eğitimine, çocuklarımızın bilgiyi daha kolay alabildikleri ve öğrenmeye açık oldukları okul öncesi dönemde başlıyoruz. Alanında uzman branş öğretmenlerimizin verdikleri derslerle kreşler içerisinde de farkımızı ortaya koyuyoruz.

Eğitimde Uluslararası Standartlar

Biliyoruz ki yeni bir dil öğrenmek, birçok alanda zihnimizi de geliştiriyor. Yabancı dil öğrenmek, öğrencilerimizi tek bir alanda geliştirmekle kalmıyor yeni bir dil öğrenen öğrencimizin diğer derslerdeki başarısı da yükseltiyor. Bunun bir nedeni de yabancı dil öğrenmenin matematiksel ve bilimsel yeteneği artırıyor olmasıdır. Dünyadaki sınırlar hızla azalırken tek bir yabancı dil bilmenin yetmediğinin farkında olarak ikinci dil seçeneğini sunmaktayız.

Cambridge eğitim sistemini uygulayarak uluslararası eğitim kalitesini sağlıyor ve İngilizce eğitiminde en iyi kolej olma düşüncemizi devam ettiriyoruz. Yine derslerimizde yardımcı kaynak olarak da Cambridge yayınlarını kullanmaktayız.

Dil bilmek bugün çocuklarımızı bir çok alanda geliştirirken yarın iş hayatlarını şekillendirmelerinde de yardımcı olacaktır. Sadece iyi bir kariyer şansı değil aynı zamanda özgüven sahibi olarak yetişmelerini sağlaması, dil öğrenmenin faydalarından bir tanesidir. Yabancı dil eğitiminde Ankarada en başarılı okullar arasında bulunmaktayız.

Haftada 16 saate kadar yabancı dil eğitimiyle, dili öğrencilerimize bir kültür olarak öğretmekteyiz.

İngilizceyi çok akıcı konuşabilen öğretmenlerimizle eğitim vererek İngilizce eğitiminde en iyi kolejler arasında yer almaktayız. Yeni bir dil öğrenmek için çoklu duyularla çalışmalar yapılaması gerektiğinin farkındayız. Öğrencilerimizin tam bir öğrenme sağlamaları için dinleme, konuşma ve anlama gibi farklı alanlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Öğrencilerimizin konuşma ve duyduğunu anlama becerilerini geliştirmeleri için etkinlikler yürütmekteyiz. Kur sistemi ile planladığımız derslerimizde tüm gruplarımız aynı anda İngilizce dersine girmektedir. Aynı sınıfın main course dersine farklı, skills derslerine farklı öğretmenimizin girmesi sayesinde öğrencilerimizin seviye gelişimlerini daha doğru bir şekilde takip etmekteyiz.

İngilizce eğitiminde Ankarada en başarılı okullar arasında aldığımız yerin bilinciyle ilerliyoruz.

Bilişim Kolejinden mezun olan bir ortaokul ya da lise öğrencimiz artık yabancı dilde rahat bir şekilde kendisini ifade edebiliyor duruma geliyor. Hem yazma, hem okuduğunu anlama hem de konuşma anlamında bu noktaya gelmeleri çocuklarımızın kendilerine olan güvenin de artmasını ve yeni adımlar atarken daha cesur davranmalarını sağlıyor.

Bilişim Koleji olarak İngilizce eğitiminde en iyi kolej olmaya ve öğrencilerimizi her alanda geliştirmeye devam ediyoruz.

Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes