Bilişim Koleji|Yeni Kayıt - Bilişim'de Kayıt Yenileme Dönemi Başladı! - Bilişim Koleji

Bilişim’de Kayıt Yenileme Dönemi Başladı!

Sayın Velimiz ,

Bilişim Eğitim Kurumları olarak eğitim sektöründe 23, özel okul sektöründe de 11 yıllık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerimizi akademik, bilimsel  ve sosyokültürel eğitimle donatarak güvenli bir ortamda  başarılı bir geleceğe hazırlamayı amaçlıyoruz.

2006 yılında Pursaklar’da 180 öğrenci ile başlayan eğitim yolculuğumuza anasınıfı, ilkokul ve ortaokul seviyesinde 2011 yılında Çankaya Bilişim Koleji, 2017 yılında Hüseyingazi Bilişim Kolejini açarak emin adımlarla ilerledik.

2012 yılında lise düzeyinde açtığımız Yenimahalle Bilişim Koleji ardından, 2018 yılında Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen Lisesini açtık. Yine 2017 yılında Franchise verdiğimiz Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi ile 2500’e yakın öğrencimizle birlikte Ankara’da eğitimi en iyi kolej ve LGSde en başarılı okul olarak eğitim yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

Yenlikçi Eğitim Anlayışı

2018-2019 Eğitim – Öğretim Yılı’nda hayata geçirdiğimiz 4 periyot eğitim sistemi, uluslararası Cambridge aday okulu olarak yaptığımız yoğun İngilizce dersleri gerçekleştirmekteyiz. OkulCMS sistemimiz ile birlikte sınavların, ödevlerin ve akademik takibin daha ulaşılabilir olması yenilikçi eğitim anlayışımızın daha dönem bitmeden bizlere ne kadar katkı sağladığını gözler önüne sermektedir.

Eğitim yolculuğuna çıktığı günden bu yana merkezi sınavlarda üstün başarılara imza atarak Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan ve Türkiye birincileri yetiştiren kurumumuz, yeni dönemde de kariyer odaklı ve yenilikçi eğitim anlayışı ile adından söz ettirmeye devam edecektir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı itibarı ile ikinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar her öğrencimiz akademik gelişimini takip eden, bireysel eğitim koçuna sahip olacaktır. Eğitim koçlarımız tam öğrenme yöntemiyle öğrencinin motivasyon, sınavlara hazırlanma, okul başarısı ve okuldaki tüm ihtiyaçları ile birebir ilgilenecek; günlük-haftalık-aylık planlamalar yapıp rapor oluşturacaktır.

Eğitim koçluğu sistemi şu şekilde işleyecektir:

Yeni Dönemde Yeni Yenilikler

LGSde en başarılı okul olarak yeni dönemde bir diğer yenilikçi eğitim modelimiz ise “Edop Akademi” sistemi üzerinden öğrencilerimizin anlamadıkları konuları tekrar edebilmeleri adına Ders Anlatım Videoları, dijital içerikler eklenecek ve yine öğrencimizin akademik başarısını desteklemek için evde ders çalışırken çözemediği soruları anında çözüme ulaştırabileceği HAYDİ SOR uygulamamız olacaktır.

LGSde en başarılı okul olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak sizlerden aldığımız güç ve heyecanla çok büyük atılımlar yaparak eğitim ve öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şu an devam eden eğitim-öğretim yılının birinci ve ikinci periyodunu yeni tamamlamamıza rağmen okullarımıza yönelik yoğun kayıt talebi ile karşı karşıyayız.

Şüphesiz, okullarımıza gösterilen bu yoğun ilgide siz değerli velilerimizin memnuniyetinin, yönlendirmesinin, bilgilendirmesinin çok büyük etkisi bulunmaktadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarınızı bizlere güvenle emanet ederek okullarımıza  inancınız için Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Koleji ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunarız.

Yeni Kayıt Dönemi Başladı!

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme dönemimiz başlamış olup erken kayıt süresinde “kayıt önceliği” siz değerli velilerimizin bize duyduğu güvenle, okulumuz öğrencilerine aittir. Kontenjanlarımızın doluluk oranları nedeni ile, bu yıl kayıt yenileme tarihleri geçtiğimiz yıllara göre daha çok önem taşımaktadır. Dışarıdan kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizin kayıtları da bu süreçte devam edeceğinden mağduriyet yaşamamanız adına kayıt yenileme durumunuzu okul yönetimimiz ile paylaşmanız gerekmektedir.

Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme neticesinde 2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı’nı daha iyi planlayabilmek, verimliliğimizi ve başarı seviyemizi koruyabilmeyi hedefliyoruz. Bunun için kontenjanımızın da sınırları olması sebebiyle kendi öğrencilerimize yönelik yeni dönem kayıtlarının 30 Mart 2019 tarihine kadar tamamlanmasını hedeflemekteyiz.

En değerli varlığınız adına büyüttüğünüz hayallerinizin gerçekleşmesi, çocuğunuzun başarıya doğru giden eğitim yolunda Ankara’da eğitimi en iyi kolej ve LGSde en başarılı okul olan Bilişim’le yürümeye devam etmesi için yeni kayıt dönemimizde kayıt yenilemek üzere sizi okulumuza davet ediyor, saygılar sunuyoruz.

BİLİŞİM EĞİTİM KURUMLARI

YÖNETİM KURULU

Periyotlar

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Tatil Dönemi

1.Periyot2 Eylül 20198 Kasım 201911 Kasım-15 Kasım 2019 Arası (Güz Tatili)
2.Periyot18 Kasım 201917 Ocak 202020 Ocak -31 Ocak 2020 (Yarıyıl Tatili)
3.Periyot3 Şubat 20203 Nisan 20206 Nisan-10 Nisan 2020 ( Bahar Tatili)
4.Periyot13 Nisan 202012 Haziran 2020Yaz Tatili Dönemi

*Tarihlerde MEB akademik takvimine göre değişiklikler olabilir.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes