Yenilikçi eğitim anlayışı ile Ankara'da eğitimi en iyi kolej ve LGSde en başarılı okul Bilişim Koleji erken kayıt dönemi öncesinde kayıt yenileme başladı.

Sayın Velimiz,

Bilişim Eğitim Kurumları olarak eğitim sektöründe 24, özel okul sektöründe de 12 yıllık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerimizi akademik, bilimsel  ve sosyokültürel eğitimle donatarak; güvenli bir ortamda  başarılı bir geleceğe hazırlamayı amaçlıyoruz.

2008 yılında Pursaklar’da 180 öğrenci ile başlayan eğitim yolculuğumuza; anasınıfı, ilkokul ve ortaokul seviyesinde 2011 yılında Çankaya Bilişim Koleji, 2017 yılında Hüseyingazi Bilişim Kolejini açarak emin adımlarla ilerledik.

2012 yılında lise düzeyinde açtığımız Yenimahalle Bilişim Koleji ardından, 2018 yılında Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen Lisesini açtık. 2500’e yakın öğrencimizle birlikte Ankara’da eğitimi en iyi kolej ve LGSde en başarılı okul olarak eğitim yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

Yenlikçi Eğitim Anlayışı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hayata geçirdiğimiz 4 periyot eğitim sistemini en erken kullanmaya başlayan okulumuzda, uluslararası Cambridge aday okulu olarak yaptığımız yoğun İngilizce dersleri ile de başarılarımızı yükseltmekteyiz. EDOP Akademi ile birlikte sınavların, ödevlerin ve akademik takibin daha ulaşılabilir olması; yenilikçi eğitim anlayışı ile daha dönem bitmeden bizlere ne kadar katkı sağladığını gözler önüne sermektedir.

Eğitim yolculuğuna çıktığı günden bu yana merkezi sınavlarda üstün başarılara imza atarak, Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan ve Türkiye birincileri yetiştiren kurumumuz; yeni dönemde de kariyer odaklı ve yenilikçi eğitim anlayışı ile adından söz ettirmeye devam edecektir.

Yeni Dönemde Yenilikler

LGSde en başarılı okul olarak yeni dönemde bir diğer yenilikçi eğitim modelimiz ise “EDOP Akademi” sistemi üzerinden öğrencilerimizin anlamadıkları konuları tekrar edebilmeleri adına, Ankara Teknopark’ta kurduğumuz yazılım şirketimizle birlikte, Ders Anlatım Videoları ve dijital içerikler eklenmektedir.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak sizlerden aldığımız güç ve heyecanla çok büyük atılımlar yaparak eğitim ve öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şu an devam eden eğitim-öğretim yılının birinci ve ikinci periyodunu yeni tamamlamamıza rağmen okullarımıza yönelik yoğun kayıt talebi ile karşı karşıyayız.

Şüphesiz, okullarımıza gösterilen bu yoğun ilgide siz değerli velilerimizin memnuniyetinin, yönlendirmesinin, bilgilendirmesinin çok büyük etkisi bulunmaktadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarınızı bizlere güvenle emanet ederek okullarımıza inancınız için Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Koleji ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunarız.

güvenli eğitim, Ankara da kolejler, kolej seçimi, en başarılı özel okullar, özel okullar Ankara

Yeni Kayıt- Kayıt Yenileme Dönemi Başladı!

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme dönemimiz başlamış bulunmaktadır. Erken kayıt süresinde “kayıt önceliği” siz değerli velilerimizin bize duyduğu güvenle, okulumuz öğrencilerine aittir. Kontenjanlarımızın doluluk oranları nedeni ile, bu yıl kayıt yenileme tarihleri geçtiğimiz yıllara göre daha çok önem taşımaktadır. Erken kayıt ile dışarıdan kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizin kayıtları da bu süreçte devam etmektedir. Bu nedenle mağduriyet yaşamamanız adına kayıt yenileme durumunuzu okul yönetimimiz ile paylaşmanız gerekmektedir.

Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme neticesinde 2020-2021 Eğitim – Öğretim Yılı’nı daha iyi planlayabilmek, verimliliğimizi ve başarı seviyemizi koruyabilmeyi hedefliyoruz. Bunun için kontenjanımızın da sınırları olması sebebiyle kendi öğrencilerimize yönelik yeni dönem kayıtlarının 28 Mart 2020 tarihine kadar tamamlanmasını hedeflemekteyiz.

En değerli varlığınız adına büyüttüğünüz hayallerinizin gerçekleşmesi, çocuğunuzun başarıya doğru giden eğitim yolunda Ankara’da eğitimi en iyi kolej ve LGSde en başarılı okul olan Bilişim’le yürümeye devam etmesi için yeni ve erken kayıt dönemimizde kayıt yenilemek üzere sizi okulumuza davet ediyor, saygılar sunuyoruz.

BİLİŞİM EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU

Yenilikçi eğitim anlayışı LGSde en başarılı okul ve erken kayıt

1 Yorum

Portal

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.