Bilişim Koleji|Yazılı Sonuçları - Bilişim Koleji Yazılı Uygulaması - Bilişim Koleji

Bilişim Koleji Yazılı Uygulaması

SAYIN  VELİMİZ ;

En iyi okullar arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, 2019 – 2020 Eğitim-Öğretim döneminin 4 Periyot eğitim sisteminin 1. Periyodunda yer alan 1. yazılılar; takvimde belirtilen tarihlerde yapılmaktadır. Öğrencilerimizin yazılı sonuçları ve yazılı kitapçıkları EDOP Akademi sistemine, sınav sonrasında yüklenmektedir. Bilişim Koleji, not sistemi dahilinde öğrencilerimizin aldıkları notlar, harf notu üzerinden belirlenmektedir.

Öğrencilerimizin yazılı sonuçları Harf Notu olarak şu şekilde oluşturulmuştur;

100,00 A+85,00 B+70,00 C+55,00 D+
95,00 A80,00 B65,00 C50,00 D
90,00 A-75,00 B-60,00 C-0,00-45,00 D-

Sayın velimiz; okul hayatında yazılılar ve sonuçları öğrenciler üzerinde büyük bir öneme sahiptir. Aldıkları sonuçların onların beklentisinin altında olması moral bozukluğu yaşamalarına ve derse karşı isteksiz olmalarına yol açabilmektedir. Böyle bir durumun öğrencilerimiz üzerinde olumsuz bir etki oluşturmaması, akademik başarılarının desteklenmesi ve kendilerine olan güvenlerini artırmaya yönelik Bilişim Eğitim Kurumları olarak “Yazılı Merdiveni Uygulaması” planlanmıştır. Bu uygulamayla öğrencilerimizin akademik başarısını destekleyerek, kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağlıyoruz. En iyi okullar arasında bu sistemi ilk kullanan kurum olarak öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere ekstra ödev olarak;

• Soru Çözüm Görevi
  • Proje Görevi
  • Sosyal Sorumluluk Görevi
  • Kitap Okuma Görevi
  • Video Görevi , Sunum Görevi , Robotik – Kodlama Görevi
En iyi okullar arasında yer alan Bilişim Kolejinde yazılı sonuçları EDOP Akademi üzerinden açıklanmaktadır ve not sistemi harf notu şeklindedir.

gibi görevler verilecektir. Öğretmenler tarafından EDOP Akademi Ödev Modülü’nde verilecek bu görevlerin öğrencilerimiz tarafından tamamlanması ve öğretmenlerimizin EDOP Akademi Ödev Modülü’nden onaylaması sonucunda yazılılardan aldıkları puanlar, not sistemi dahilinde, 2 kademe yükselecektir. Örneğin harf sistemi içerisinde notu “D” olan bir öğrenci, en fazla “C-“ye kadar yükselebilecektir. Yazılı Merdiveni Uygulaması’ndan isteyen bütün öğrencilerimiz yararlanabilecektir. Bu uygulamayı yapmayan ya da talep etmeyen hiçbir öğrencinin yazılı notunda herhangi bir yükseltme kesinlikle yapılmayacaktır. Bu nedenle öğrencilerin Merdiven Uygulamasını kullanması ve yazılı noktalarını yükseltmesini önermekteyiz.

Bilişim ailesi olarak,

öğrencilerimizin hayatta ne istediğini bilen, zorluklar karşısında yenilgiyi kabul etmeyen bireyler olmaları için yenilikleri sizlerle birlikte hayata geçirmek bizi her geçen gün daha da kuvvetlendirmektedir. Hafta sonu, o hafta öğrenilen konularla ilgili online sınavların olduğu EDOP sistemi ile öğrencilerimiz haftanın tekrarı gerçekleştirilmektedir. Böylece bir sonraki hafta öğretmenlerimiz EDOP sonuçlarına göre eksik kalan konuları pekiştirme olanağı bulmaktadırlar.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak en iyi okullar içerisinde kattığımız yeniliklerle eğitimde öncü bir kurum haline gelmekten gurur duyuyoruz.

Katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız…

BİLİŞİM  KOLEJİ

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
download udemy paid course for free
download intex firmware
Download Nulled WordPress Themes

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.