Bilişim Koleji|Bilişim Koleji Yazılı Uygulaması

Bilişim Koleji Yazılı Uygulaması

SAYIN  VELİMİZ ;

Bilişim Eğitim Kurumları olarak 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı itibari ile uygulamaya başladığımız 4 Periyot eğitim sisteminin 1. Periyodunda yer alan 1. Yazılılar takvimde belirtilen tarihlerde yapılmıştır. Öğrencilerimizin yazılı sonuçları ve yazılı kitapçıkları Okul CMS sistemine yüklenmiştir.

Öğrencilerimizin yazılı sonuçları Harf Notu olarak şu şekilde oluşturulmuştur;

100,00 A+85,00 B+70,00 C+55,00 D+
95,00 A80,00 B65,00 C50,00 D
90,00 A-75,00 B-60,00 C-0,00-45,00 D-

Sayın velimiz; okul hayatında yazılılar ve sonuçları öğrenciler üzerinde büyük bir öneme sahiptir. Aldıkları sonuçların onların beklentisinin altında olması moral bozukluğu yaşamalarına ve derse karşı isteksiz olmalarına yol açabilmektedir. Böyle bir durumun öğrencilerimiz üzerinde olumsuz bir etki oluşturmaması, akademik başarılarının desteklenmesi ve kendilerine olan güvenlerini artırmaya yönelik Bilişim Eğitim Kurumları olarak “Yazılı Merdiveni Uygulaması’nı planladık. Bu uygulamayla öğrencilerimizin akademik başarısını destekleyerek, kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağlıyoruz. Ankara kolejleri arasında bu sistemi ilk kullanan kurum olarak öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere ekstra ödev olarak;

Soru çözüm Görevi

Proje Görevi

Sosyal Sorumluluk Görevi

Kitap Okuma Görevi

Video Görevi , Sunum Görevi , Robotik – Kodlama Görevi

[/ Fusion_tagline_box]

gibi görevler verilecektir. Öğretmenler tarafından OkulCMS Ödev Modülü’nde verilecek bu görevlerin öğrencilerimiz tarafından tamamlanması ve öğretmenlerimizin OkulCMS Ödev Modülü’nden onaylaması sonucunda yazılılardan aldıkları puanlar 2 kademe yükselecektir. Örneğin “D” olan bir öğrenci en fazla “C-“ye kadar yükselebilecektir. Yazılı Merdiveni Uygulaması’ndan isteyen bütün öğrencilerimiz yararlanabilecektir. Bu uygulamayı yapmayan ya da talep etmeyen hiçbir öğrencinin yazılı notunda herhangi bir yükseltme kesinlikle yapılmayacaktır. Bu nedenle öğrencilerin Merdiven Uygulamasını kullanması ve yazılı noktalarını yükseltmesini önermekteyiz.

Bilişim ailesi olarak,

öğrencilerimizin hayatta ne istediğini bilen, zorluklar karşısında yenilgiyi kabul etmeyen bireyler olmaları için yenilikleri sizlerle birlikte hayata geçirmek bizi her geçen gün daha da kuvvetlendirmektedir. Hafta sonu o hafta öğrenilen konularla ilgili online sınavların olduğu edop sistemi ile öğrencilerimiz haftanın tekrarı gerçekleştirilmektedir. Böylece bir sonraki hafta öğretmenlerimiz edop sonuçlarına göre eksik kalan konuları pekiştirme olanağı bulmaktadırlar.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak Ankara kolejleri içerisinde kattığımız yeniliklerle eğitimde öncü bir kurum haline gelmekten gurur duyuyoruz.

Katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız…

BİLİŞİM  KOLEJİ

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download mobile firmware
Download WordPress Themes Free

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.