Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji'nde okul eve taşınıyor

Bilişim’le Okul Eve Taşınıyor

Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji’nde okul eve taşınıyor. Teknolojiyi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için kullanmaya devam ediyoruz. Kullanmakta olduğumuz EDOP AKADEMİ ile sadece kampüslerimiz içerisinde değil okul dışında da daima öğrencilerimizin yanında yer alıyoruz. Böylece sınırsız eğitim anlayışını ortaya koyarak kaliteli özel okullar arasında öne çıkmaktayız.

Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji'nde okul eve taşınıyor
Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji’nde okul eve taşınıyor.

EDOP Akademi yazılımı öğrencilerin hafta içi işlenen konuları, hafta sonu tekrar etmesini sağlayan uzaktan eğitim sistemini içermektedir. Öğrencilerimiz EDOP Akademi ile hafta içi ödevlerini takip ederlerken hafta sonu da tekrarlarını yapıp online sınavlarını olabiliyorlar. Bu sınavlarla öğrencilerimiz geçtikleri haftanın konularını pekiştirmiş olurlarken aynı zamanda eksik kaldıkları noktaların kontrollerini de sağlayabiliyorlar. Ayrıca öğrencilerimiz; etkinlikler, müfredat haritaları ve dijital kitaplar gibi birçok etkinliğe EDOP Akademi uygulaması üzerinden kolayca erişebiliyorlar. Verdiğimiz eğitimin okul dışında da devam ettirilebilirliği ile kaliteli okul anlayışına yeni bir boyut kazandırmaktayız.

kaliteli okul, Ankara özel okullar, akıllı telefon, ankara özel okul, ankara özel okullar listesi, en yakın kolej
Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji’nde okul eve taşınıyor.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, anaokulundan başlayarak lise son sınıfa kadar mevcut müfredatları EDOP Akademi sistemimiz ile takip ederek öğrencilerimizin kazanımlarını kalıcı bir biçimde öğrenmesini sağlamaktayız.

EDOP Akademi, Offline Quiz, Dijital Kütüphane, Değerlendirme Analizi ve Bireysel Çalışma Raporu gibi sunduğumuz teknolojik çalışmalarla öğrencilerimize en iyi sınıf ve kampüs deneyimini sunmak için çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmalarımızla da kaliteli özel okullar arasında öne çıkmaktayız.

Zamansız Öğrenme İle Ankara Özel Okulları Arasında Tekiz

Ankara’nın en iyi koleji olarak öğrencilerimizin her daim gelişmeleri için çalışmalar yürütmekteyiz. EDOP Akademi ile de öğrencilerimize zamansız ve mekandan bağımsız bir eğitim anlayışı sunmaktayız. Öğrencilerimiz kendi istedikleri zamanda ve istedikleri alanda eğitim – öğretime devam edebilmekteler.

Öğrencilerimiz Edop Akademi ile zamanı doğru kullanma ve disiplinli çalışma konusunda da kendilerini geliştirme imkanı elde etmekteler.

Yaptığımız tüm çalışmalar ve teknolojiyi yakından takip ederek dün olduğun gibi bugün ve yarın da Ankara Özel Okulları için kaliteli okul kavramını yeniden şekillendiriyoruz.

3 Yorumlar

Portal

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.