Bilişim Koleji|Burslarımız - Ankara Bursluluk Sınavları - Bilişim Koleji

Burslarımız

Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Eğitim Kurumlarında, Akademik Başarı Bursu, Üstün Başarı Bursu, Dijital Beceri Bursu ve Bilişim Vakfı Bursu verilmektedir. Ankara bursluluk sınavları konusunda en tecrübeli kurum olarak kabul edilen Bilişim Kolejinin başvuru tarihini sakın kaçırmayın.

1. Akademik Başarı Bursu

Öğrenim hayatında akademik başarı sergileyen öğrencilerin ödüllendirilmesi amacıyla verilen akademik başarı bursu, gerekli şartların hepsine sahip olan öğrencilere verilir. Dönemin başında kontenjan durumu ve genel şartları belirlenerek duyurulur. Boş kontenjanlara göre başvurusunu yapan öğrenciler, bursluluk için sınavına tabi tutulur. Burs komisyonu tarafından değerlendirmeye alınan sonuçların olumlu olması halinde öğrencinin alabileceği burs oranı belirlenir. Daha sonra ise öğrenci ve aileyle yüz yüze bir görüşme gerçekleşir. Bu görüşmenin de olumlu geçmesi halinde öğrenciye akademik başarı bursu verilir. Ankara bursluluk sınavları arayışına girdiyseniz, Bilişim Kolejinde her yıl düzenlenen bursluluk sınavına başvuru yapabilirsiniz.

Özel okul giriş sınavları, başarı bursu almak isteyen öğrenciler için çok büyük bir avantaj oluşturmaktadır. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için Bursluluk Sınavlarımız her yıl Mart ayında yapılmaktadır.

2. Üstün Başarı Bursu

Ankarada özel okullar her yıl birçok başarılı öğrenciye üstün başarı bursu vermekte. Sanat ve spor alanında üstün başarı gösteren öğrencilerin yararlanabileceği üstün başarı bursu, ülkemizi temsil ederek üstün başarı sağladığını belgelemesi halinde verilir. Üstün başarı bursu almak isteyen öğrencilerin öncelikle başvurularını bize iletmeleri gerekmektedir. Burs komisyonu tarafından başvurunun incelenmesiyle birlikte öğrenci ve veli yüz yüze görüşmeye davet edilmektedir. Görüşmeden öğrencinin başarısını belgelerle kanıtlaması istenmektedir. Ancak geçmiş öğrenim hayatında disiplin cezası alan hiçbir öğrenciye üstün başarı bursu verilmemektedir.

Üstün başarı bursu kazanan öğrencileri Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Eğitim Kurumlarında okuma imkanı elde eder.

3. Teknolojik Beceri Bursu

Yüksek dijital beceriye sahip öğrencilerin alabildiği dijital beceri bursu, genel şartların yanı sıra sunulan özel şartları da taşıyan öğrencilere verilmektedir. Ankarada özel okullar arasında teknolojik gelişim ve değişimlere destek veren Bilişim Eğitim Kurumları bu alanda kendini geliştiren öğrencilere de öncelik tanımakta.

Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Koleji’nde, dijital beceri bursu almak isteyen öğrencilerin başvurusunu iletmesi halinde komisyon değerlendirmeye alacaktır. Bu burs çeşidinde aranan özellikler;

• 2D Animasyon,
  • 3D Tasarım Ve Animasyon,
  • Veri Madenciliği,
  • Web Programlama,
  • Bilgisayar Programlama Dilleri,
  • Mobil Programlama,
  • Robotik,
  • Oyun Yapımı,
  • Dijital Grafik,
  • Dijital Ses Ve Video Üretim İle Montajlama,
  • Sosyal Medya Hesap Yönetimi,
  • SEO
  • Dijital Marketing

becerilerinden bir ya da birden fazlasına sahip olan öğrenciler değerlendirmeye alınmaktadır. Değerlendirme sonunda Ankara’da özel okullar arasında öne çıkan Bilişim Koleji’nde burslu olarak okuma imkanı kazanılmakta.

4. Bilişim Vakfı Bursu

Özel okul giriş sınavları haricinde Bilişim Koleji kuruluşu olan Bilişim Vakfı‘ndan her yıl üniversite öğrencilerine 1 milyon TL karşılıksız burs verilmektedir. Bilişim Vakfı Burs başvuruları her yılın başında yapılmaktadır. Burs komisyonu tarafından incelenen başvurular neticesinde Bilişim Vakfı Bursu, genel şartlara uyan ve ikili görüşmeleri olumlu geçen öğrencilere verilmektedir.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download samsung firmware
Free Download WordPress Themes

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.