Bilişim Koleji|Kolej Bursları - Ankara Bursluluk Sınavı - Bilişim Koleji

Bursluluk Sınavı

Kolej Bursları Bursluluk Sınavı

2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıfa devam eden öğrenciler için 2-3 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek. 9, 10 ve 11. sınıfa devam eden öğrenciler için ise 2-3 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek kolej bursları sınavı için başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Burslarımız

Bilişim Eğitim Kurumlarında, Akademik Başarı Bursu, Üstün Başarı Bursu Bilişim Vakfı Bursu ve Dijital Beceri Bursu olmak üzere 4 ayrı alanda burs imkanı sunmaktadır. Kolej bursları ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Sınav İçeriği ve Kuralları

Bursluluk sürecinin sağlıklı işlemesi adına gerek sınav öncesi gerekse sınav anında, öğrencilerle işbirliği içerisinde olma amacı taşıyoruz. Bu nedenle sınav içeriği ve kurallarımızı okumak için lütfen tıklayınız.

Genel Şartlar

Bilişim Eğitim Kurumlarından burs almak isteyen öğrencilerin burslardan herhangi birine başvurabilmeleri için bir takım şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Şartları öğrenmek için tıklayınız.

Örnek Soru Kitapçıklarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.