Bilişim Koleji | Bursluluk Sınavı - Kolej Bursları Ankaranın En Başarılı Koleji - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Bursluluk Sınavı

Kolej Bursları Bursluluk Sınavı

2 ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı izni gereği, bursluluk sınavı düzenlenmemektedir. Ancak öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği deneme sınavı hazırlanarak, öğrencilere herhangi bir notlandırma ve derecelendirme yapılmamaktadır. 4, 5, 6 ve 7. sınıfa devam eden öğrenciler için ve 8, 9, 10 ve 11. sınıfa devam eden öğrenciler için gerçekleştirilen kolej bursları bursluluk sınavı tüm öğrencilerin katılımına açık olup, ücretsiz olarak gerçekleştirilmektedir.

Ankara kolej bursları ile bursluluk sınavı, Bilişim Koleji tarafından her sene düzenlenmektedir. Ankaranın en başarılı koleji.Burslarımız

Ankaranın en başarılı koleji, Bilişim Eğitim Kurumlarında, Akademik Başarı Bursu, Üstün Başarı Bursu Bilişim Vakfı Bursu ve Dijital Beceri Bursu olmak üzere 4 ayrı alanda burs imkanı sunmaktadır. Kolej bursları ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Sınav İçeriği ve Kuralları

Bursluluk sınavı sürecinin sağlıklı işlemesi adına gerek sınav öncesi gerekse sınav anında, öğrencilerle işbirliği içerisinde olma amacı taşıyoruz. Bu nedenle sınav içeriği ve kurallarımızı okumak için lütfen tıklayınız.

Genel Şartlar

Ankaranın en başarılı koleji, Bilişim Eğitim Kurumlarından burs almak isteyen öğrencilerin burslardan herhangi birine başvurabilmeleri için bir takım şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Şartları öğrenmek için tıklayınız.

Örnek Soru Kitapçıklarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11