Bilişim Koleji|EDOP Akademi Uygulamasıyla Haydi Sor - Ankara’da Eğitimi En İyi Kolej - Bilişim Koleji

EDOP Akademi Uygulamasıyla Haydi Sor

Bilişim’le sınavlara hazırlanırken ve ders çalışırken çözülemeyen soru kalmıyor. Uygulamaya koyduğumuz sistemle Ankara kolejleri arasında en iyi kolej olarak bir kez daha farkımızı ortaya çıkarıyoruz.

Teknolojik gelişmelerin her zaman öncüsü olan Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizin başarılarını desteklemeye devam ediyoruz. Uzman ve deneyimli kadromuzu sadece okulda değil okul dışında da öğrencilerimizin yanında bulunduruyoruz. Öğrencilerimize sağladığımız bu imkanla sadece Ankara’da eğitimi en iyi kolej değil, her alanda en iyi kolej oluyoruz.

Haydi Sor için EDOP Akademi sistemi üzerinden giriş yaparak erişim yapmak mümkün. Ders seçimi yapıldıktan sonra öğrencilerimiz ister fotoğrafını çekerek isterlerse de video veya ses kaydı şeklinde sorularını sisteme yükleyebiliyorlar. Bilişim Koleji olarak sunduğumuz bu hızlı soru çözümüyle Ankara kolejleri arasında ön plana çıkıyoruz.

Haydi Sor, Bilişim Koleji öğrencileri için EDOP Akademi tarafından geliştirilen bir sistemdir.

Yapay zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen sistemle soruları duvara çözdürmeye son veriyoruz.

Telefonu dikey bir şekilde tutarak çekilen sorular, sistemimizde o an online olan soru bükücü öğretmenlerimize iletiliyor. Sorular öğretmenlerimize ulaştıktan sonra birkaç dakika içerisinde cevabını alabilmek mümkün.

Sabah 09:00 ile akşam 22:00 arasında gönderilen sorular gün içerisinde ancak bu saatler dışında sisteme yüklenen sorular bir gün sonra cevaplandırılıyor. Öğrenciler, kendilerine tanımlı olunan her dersten bir günde sınıf düzeylerine göre belirlenen limitte soru sorma hakkına sahip olmaktalar.

Öğrenciler tarafından sorular iletildiğinde bu bir bildirim ile öğrencilerimizin ekranlarına düşmekte. Böylece acaba “Benim sorum iletildi mi?” sorunsalı da ortadan kalkmış oluyor.

Tüm bunların en güzel yanı ise öğrencilerimizin sadece kendi sordukları sorular için bildirim alma seçeneğinin olması. Böylece bir başka öğrencinin sorduğu soru diğer bir öğrencimize bildirim olarak gitmemekte. Ancak tüm sorular ortak havuzda birikerek, daha sonra öğrencilerimizin görebileceği halde hazır hale getirilmekte. Bu sayede tüm derslerden çözülmüş ve onaylanmış sorulara erişebilmek mümkün oluyor.

Haydi Sor’un bir diğer güzel yanı da öğretmenler ile öğrencileri tek bir ağ üzerinde rahatça toplayabiliyor olması. Böylece öğretmenler, öğrencilere bir şey iletmek istediği zaman duyuru butonuyla bunu rahatlıkla gerçekleştirebiliyorlar. Eğitim sistemine getirdiğimiz yeniliklerle Ankara’da eğitimi en iyi kolej olarak başarımızı sürekli olarak yükseltmeye devam ediyoruz.

Haydi Sor uygulamasına öğrencilerimizin kayıtları tamamlanmış bulunmakta. Detaylara buradan ulaşabilir ve hemen soru sormaya başlayabilirsiniz.

Cevaplanmamış sorular kalmasın diye Haydi Sor!

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download micromax firmware
Premium WordPress Themes Download

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.