Bilişim Koleji | Erken Kayıt Dönemi ve Avantajları - Erken Kayıt Nedir? - Bilişim Koleji

Erken Kayıt Dönemi ve Avantajları

Her yıl özellikle okullarda ikinci dönemin başlamasıyla birlikte, hemen hemen tüm velilerde kayıt yenileme ve kolej arayış telaşı başlamaktadır. Çocukların gelecekleri açısından son derece belirleyici bir role sahip olan eğitim, öğrencilerin gittikleri kolejlere bağlı olarak da farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle erken kayıt dönemi içerisinde avantajlardan yararlanmak ve doğru bir karar vermek önem taşımaktadır. Ankaradaki özel okullar arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, hem kayıt yenileme yapmak isteyen velilerimize hem de yeni kayıt ile anasınıfı ve birinci sınıf kayıtları oluşturmak isteyen ailelere özel, erken kayıt avantajları sunmaktayız.

Ankaradaki özel okullar arasındaki Bilişim, erken kayıt dönemi nedir ve avantajları nelerdir, tarihleri, fırsatları ve kayıt yenileme hakkında bilgi verdi.

Erken Kayıt Dönemi

Okul arayışı içerisinde erken kayıt, doğru değerlendirildiğinde velilere ve öğrencilere pek çok katkı sunmaktadır. Ankaradaki özel okullar arasında yer alan Bilişim Koleji olarak, erken kayıt dönemi içerisinde velilerimize sunduğumuz avantajlardan faydalanabilirsin mümkündür. Bu nedenle Bilişim Koleji için erken kayıt nedir ve avantajları nelerdir gibi akıllarda oluşabilecek pek çok soruyu cevaplandırmış olmaktayız.

Bilişim Koleji erken kayıt fırsatları hakkında detaylı bilgiye erişmek için bizimle iletişime geçebilir, online randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Erken Kayıt Nedir?

Bilişim Eğitim Kurumları içerisinde erken kayıt dönemi, okulların yeni kayıt dönemleri ile birlikte başlamaktadır. Bursluluk sınavı sürecini de kapsayan erken kayıt tarihleri ile Bilişim Kolejinde okumak isteyen öğrencilere çeşitli fırsatlar sunulmaktadır. Erken kayıt ve kayıt yenileme tarihleri kurumumuzda bursluluk sınavıyla birlikte başlayarak, 23 Nisan tarihine kadar devam etmektedir.

Erken Kayıt Avantajları Nelerdir?

Erken Kayıt Fırsatları

Erken kayıt dönemi sıklıkla ortaokul ve lise kayıtları için düşünülse de bu dönem anasınıfı kayıtları ve birinci sınıf kayıtları için de büyük önem taşımaktadır. Eğitim hayatının başında olan öğrencilerin gelecekleri açısından ilkokul ve anasınıfı kayıtları Bilişim Koleji için dikkatle takip edilen bir süreci işaret etmektedir.

Birinci Sınıf ve Anasınıfı Kayıtları Açısından Erken Kayıt Fırsatları

Anasınıfı Kayıtları

Okul öncesi anaokulu kayıtları ile 36. aydan 68. aya kadar çocuklarımızın anasınıfı kayıtlarını almaktayız. Çocukların yaşları ve gelişimleri göz önünde bulundurularak farklı yaş gruplarında oluşturduğumuz sınıflarımızda, çocuklarımızın gelişimlerini desteklemekteyiz.

Erken kayıt fırsatları, eğitim hayatının başlangıcında olan anasınıfı öğrencileri için de farklı avantajlar sunmaktayız. Bu süreç içerisinde ana sınıflarımızı gezerek:

Birinci Sınıf Kayıtları

Okuma ve yazmanın temellerinin atılacağı 1. sınıf, öğrencilerin okulu sevmesinde ve ileri dönemdeki akademik başarıları üzerinde doğrudan etkide bulunmaktadır. Bu nedenle 1. sınıf kayıtları için öncelikle yapılması gereken, öğrencinin okula hazır olup olmadığını saptamaktır.

Kayıt yenileme ve erken kayıt fırsatları ile öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini desteklemekteyiz. Bilişim Eğitim Kurumları erken kayıt tarihleri içerisinde farklı fırsatlardan yararlanabilir, yenilikçi eğitim ile geleceğe yön verenler arasına girebilirsiniz.

Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download samsung firmware
Download Premium WordPress Themes Free

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11