Bilişim Koleji|Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi - Ankara Özel Okullar Lise

Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi

Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesine Hoş Geldiniz…

“Üniversite Hayalinizi Birlikte Gerçekleştirelim”

Bilişim Eğitim Kurumlarının halkalarından biri olan Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesi, Ankara özel okullar lise kategorisinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında faaliyetine başlamıştır. Okulumuz; eğitim-öğretim alanında “ Her öğrenci öğrenebilir, kavrayabilir ve daha iyisini yapabilir”eğitim anlayışı ile ve çoklu zeka kuramı gibi tekniklerle hareket eden butik bir okuldur. Öğrencilerimiz, okulumuzda kampüs okullarında olduğu gibi kalabalıklar içinde kaybolmazlar ve kendilerini yalnız hissetmezler.

Öğrencilerimiz, okul sonrası etüt takviyesiyle öğrenim ihtiyaçlarını desteklemiş ve tamamlamış olurlar. 9-10-11. sınıflara altı haftada bir, 12. sınıflara da her hafta olmak üzere uygulanan analizli deneme sınavlarıyla bilgilerini yoklama, ölçme ve değerlendirme imkanı bulurlar. Her hafta sonu yaptığı deneme sınavları ve etütlerle öğrencileri üniversite sınavına hazır hale getirmektedir.

Öğrencilerimiz;

Homojen gruplarda,

Rahat bir ortamda,

Uzman bir ekip eşliğinde,

İyi bir takip sistemiyle,

Veli işbirliğiyle, Sonuç odaklı iyi bir takviye programıyla eğitim almaktadır.

BİLİŞİM ANADOLU LİSESİNDE HER SEVİYE EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR

Öğrencilerin üniversite hayallerine adım adım yaklaştıran Ankara özel okullar lise kategorisinde yer alan Bilişim Anadolu Lisesi öğretim kadrosuyla da başarısını kanıtlamıştır. Etimesgut Bilişim Anadolu Lisesinde 9. sınıftan 12. sınıfa kadar her grup seviyesinde;

Deneme Sınavları,

Bireysel ve Grupsal Etüt Çalışmaları,