Bilişim Koleji | Evde Eğitim - Yeni Nesil Uzaktan Eğitim - Bilişim Koleji

Search in posts
Search in pages

Yeni Nesil Uzaktan Eğitim

Eğitim sistemine kattığı yeniliklerle adından çok söz ettiren Bilişim Kolejinde yapay zeka teknolojisinin aktif olarak rol aldığı Mozy destekli Evde Eğitim sistemi, içerisinde barındırıldığı pek çok özellikle öğrencilerin başarılarını desteklemektedir. Online eğitim sistemi olan evdeegitim.com.tr, öğrencilere yer ve zaman sorununun ortadan kalktığı bir eğitim süreci sunmaktadır. Yaptığı çalışmalarla kaliteli okullar arasında yer alan Bilişim Koleji, Ankara’daki özel okullar denince akla gelen ilk isim olmaya devam etmektedir.

Evde Eğitim ile Online Eğitim

Evde Eğitim öğrencilerin hafta içi işlenen konuları, hafta sonu tekrar etmesini sağlayan uzaktan eğitim sistemidir. Öğrenciler uygulama ile hafta içi ödevlerini takip ederlerken hafta sonu ise tekrarlarını ve online sınavlarını olurlar. Bu sınavlarla öğrenciler geçtikleri haftanın konularını pekiştirerek tam öğrenme gerçekleştirirler.

Evde Eğitim Farklılıkları Nelerdir?

Evde Eğitim Yazılımı Nasıl Kullanılır?

Yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı EDOP Akademi destekli evdeegitim.com.tr yazılımını android ya da ios işletim sistemli cihazınıza kolayca indirebilirsiniz. Eğitim portalına veli girişi yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifreler her öğrenciye dönem başında şifre kartıyla birlikte verilir. Kart üzerinde yer alan bilgilerle öğrencilerimiz kolaylıkla sisteme giriş yapabilirler.

EDOP Akademi; iyi kolejler ve kaliteli okullar arasındaki Bilişim Koleji yapay zeka ile geliştirilen online ve uzaktan evde eğitim sistemi.

Bilişim Koleji sunduğu Evde Eğitim platformuyla Ankara da özel okullar arasında farkını ortaya koymuştur. Evde Eğitim uygulamasının içerisinde pek çok farklı bileşeni öğrencilerimize sunarak Ankarada özel okullar arasında ön plana çıkarak, kaliteli okullar içerisinde yer almaktayız.

Ankara özel okullar arasındaki başarımızı yaptığımız çalışmalarla daimi kılmaktayız. Yapay zeka teknolojisinin gücünden yararlanan online eğitim sistemi ile öğrencilerin temel olarak öğrenmeleri desteklenmektedir. Bu sayede öğrencilerin sınavlardaki başarılarında artış gözlenmektedir.

Bilgisayardan ya da cep telefonundan kullanıma uygun olan bu uygulama ile öğrencilerimiz istedikleri zaman, istedikleri yerde ders çalışma imkanı elde ederler. Uzaktan eğitim sistemi sayesinde kaliteli okullar içerisinde yer alan Bilişim Koleji okulların standartlarını yükseltmektedir.

Eğitimi öğrencilerin bir tık uzağına taşıyan Bilişim Koleji, Ankarada özel okullar arasındaki farkını ortaya koymaktadır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin sistemden kolaylıkla yararlanabilmektedir.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin sistemden kolaylıkla yararlanabilmektedir. Cep telefonlarına uygulama olarak indirerek her an okullarımızla irtibatta kalabilir, bildirimlerden haberdar olabilirler. Android ve IOS özellikli telefonlar için uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz.

Evde Eğitim içerisinde yer alan EDOP testleri ile öğrencilerimiz öğrendikleri konuları pekiştirebilme olanağı elde etmektedir. EDOP testlerinin çözümü ile ilgili aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11