Bilişim Koleji|Genel Şartlar - En Başarılı Özel Okul - Bilişim Koleji

Genel Şartlar

Bursluluk sınav sonuçları doğrultusunda gerçekleşen süreç hakkında bilgilendirme aşağıdaki gibidir.

• Bilişim Eğitim Kurumlarının burs oranları, bursluluk sınav sonuçları doğrultusunda  %20 ile %100 aralığındadır.
  • Burs komisyonu tarafından belirlenen burslu öğrencilerin burs hakları ancak disiplin cezası almaları ve sınıf tekrarı halinde iptal edilir.
  • Öğrenim hayatında disiplin cezası alan ve sınıf tekrarı yapan öğrenciler, sınavda başarılı olsalar dahi burs hakkı elde edemeyecektir.
  • Burs alan öğrencinin ise Bilişim Kolejinde okuduğu dönemde disiplin cezası alması ve sınıf tekrarı yapması halinde de bursu iptal edilecektir.
  • Bursluluk Sınavına 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci sınıflarındaki tüm öğrenciler katılabilir. Bursluluk sınav sonuçları ile alınan burs bir sonraki sınıfta kullanılmaya başlar.
  • Sorular, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kazanımlarına uygun olarak hazırlanacak ve bireysel (bilişsel, sosyal ve kültürel) olgunluk düzeylerine göre sorulacaktır.
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course
download coolpad firmware
Free Download WordPress Themes

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.