Bilişim Koleji|Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen Lisesi - Bilişim Koleji

Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen Lisesi

Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen Lisesi’ne Hoş Geldiniz…

Bilişim Anadolu ve Fen Lisemiz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren Hüseyingazi’de eğitimdeki yerini aldı. Yeni kampüsüyle, temiz, ferah, büyük sınıflarıyla, dinamik ve güçlü bir öğretmen kadrosuyla eğitime başlayan okulumuzda öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile hareket edilmektedir. Köklü bir eğitim temeline sahip Bilişim Kolejinde, anasınıfından lise son sınıfa kadar eğitim devam ettiğinden kolej lise konsepti çok tercih edilmektedir.

Bu doğrultuda hedeflerimiz;

Gerek Fen Lisemize, gerekse Anadolu Lisemize öğrencilerimiz LGS puanlarına bakılarak seçilerek alınmaktadır.

Okulumuzda öğrencilerimizden beklediğimiz hedefler doğrultusunda;

Cambridge Eğitim müfredatı uygulanan okulumuzda İkinci Yabancı Dil olarak Almanca okutulmaktadır. Dil dersleri yabancı ve uzman öğretmenler eşliğinde yapılmaktadır ve kolej lise dil eğitimi esnasında Türkçe konuşmak yasaktır. Belirli periyotlarla öğrencilerimize yönelik Dil Kampları düzenlemekteyiz.

Hafta sonları öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sporsal alanda gelişimlerini sağlamak amacıyla kulüp çalışmaları yapmaktayız. Bu kulüpler:

Okulumuzda MEB yazılıları yanı sıra her grubumuza düzenli olarak Deneme ve Tarama Sınavları uygulayarak, öğrencilerimizin test çözme tekniklerini geliştirmeyi amaçlamaktayız. Sınav sonuçları Rehber Öğretmenlerimiz ve Ölçme-Değerlendirme Uzmanlarımız tarafından hem öğrencilerimizle hem de velilerimizle değerlendirilmektedir.

Düzenli ve sıkı bir Ödev Takip Sistemiyle hareket eden okulumuzda, velilerimize anında dönüt sağlanmaktadır. Öğrencilerimize her hafta düzenli olarak Ödev Föyleri verilmekte ve kontrolü branş öğretmenlerimiz tarafından sağlanmaktadır.