Kayıt Kabul

/Kayıt Kabul
Kayıt Kabul2018-09-13T13:32:59+00:00

1. Kalite

Eğitimi geniş bir yelpazede ve uluslararası akreditasyon alarak en kaliteli bir biçimde sunuyoruz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıtlarımız Başlamıştır.

Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu yakından tanımak isteyen ziyaretçilerimizin, önceden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.

2. Taahhüdümüz

Okullarımız Devlet Teşviği Kapsamındadır. Teşvik başvuru zamanı ve süreçlerle ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirileceksiniz.

Bilişim Koleji kayıt kabul yönetmeliği tüm okullarımız açısından yönetim kurulu tarafından ayrı ayrı oluşturulmuştur.

Misyonumuz, vizyonumuz ve temel değerlerimizin bir yansıması olan kalite anlayışımız doğrultusunda sunduğumuz hizmetlerden duyulan veli memnuniyeti, bizim için büyük değer taşıyor.

Bilişim Koleji olarak velilerimize en iyi hizmeti verebilmek için kayıt süreçlerimizi her gün daha da geliştirmeye ve iyileştirmeye çalışıyor, bu amaçla kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Kayıt Ücretlerimiz
Çankaya Bilişim Koleji