Bilişim Koleji | Kur'an-ı Kerim Okuma Atölyesi - Kur’an-ı Kerim Dersleri - Bilişim Koleji

Kur’an-ı Kerim Okuma Atölyesi

Kur’an-ı Kerim harflerinin yazılış biçimlerinin tanınması ve rahat bir şekilde okunabilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz online Kur’an-ı Kerim okuma kulübü dersleri ile öğrencilerimizi geliştirmeye devam etmekteyiz. Düzgün okuma yapabilmelerini desteklemek ve zorlanmadan öğrenebilmeleri için yenilikçi eğitim sunarak, Online Elif-ba Atölyesi canlı ve etkileşimli dersler çocuklarımızla buluşturulmaktadır.

Online Kur’an-ı Kerim Okuma Atölyesi

Online Kur’an-ı Kerim Okuma Dersleri Nasıl İşler, Faydaları Nelerdir?

Online Elif-ba okuma dersleri şeklinde ilerleyen kulübümüzde, öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim harflerini en baştan öğrenmeye başlarlar. İlk olarak harflerin öğrenilmesiyle birlikte ilerleyerek, harflerin mahreçlerine uygun olarak nasıl teleffuz edildiğini öğrenirler. Öğrencilerimizin öğrenmelerinin kolay ve kalıcı olabilmesi adına canlı dersler içerisinde fazlasıyla çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Online Kur’an-ı Kerim dersleri içerisinde mahreçlerine uygun olarak okumanın öğrenilmesinden sonra öğrencilerimiz, harekelerine ve med durumuna bağlı olarak seslendirmeyi öğrenir. Okunuşa verdiğimiz öneme bağlı olarak, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimizle birlikte bol miktarda pratik gerçekleştirilir.

Kur’an-ı Kerim okunuşuyla ilgili son olarak öğrencilerimize harf ve işaretlere bağlı olarak seslendirme öğretilir. Öğrencilerimizin doğru bir şekilde Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmesinden sonra ise başta namaz duaları olmak üzere, pek çok duanın tesbihatları usulüne uygun olarak okunması öğretilir.

Online Elif-ba Atölyesi ve Öğrenilecekler

Elif-ba okuma dersleri sonrasında öğrencilerimizin edinmesi planlanan kazanımlar:

Online Kur’an-ı Kerim Okuma Atölyesi Dersleri İçin Gereksinimler

Online Elif-ba Kulübü İçerikleri

Ders içerikleri öğretmenlerimiz tarafından iletilecektir.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11