Bilişim Koleji|Okul Cms - Ankara Da Özel Okullar - Bilişim Koleji

Okul Cms

Bilişim Koleji, Ankara da özel okullar denince akla gelen ilk isimdir. Eğitim sistemine kattığı yeniliklerle adından çok söz ettiren Bilişim Koleji, Okul CMS yazılımı ile hem veliler hem de öğrenciler tarafından çok takdir görmüştür.

Okul CMS yazılımı öğrencilerin hafta içi işlenen konuları, hafta sonu tekrar etmesini sağlayan uzaktan eğitim sistemidir. Öğrenciler Okul CMS ile hafta içi ödevlerini takip ederlerken hafta sonu ise tekrarlarını ve online sınavlarını olurlar. Bu sınavlarla öğrenciler geçtikleri haftanın konularını pekiştirmiş olurlar. Ayrıca öğrenciler, etkinlikler, müfredat haritaları ve dijital kitaplar gibi bir çok etkinliğe Okul CMS uygulaması üzerinden kolayca erişebilir.

Veliler ise öğrencisinin ödevlerini takip eder ve bitirdiğinde ödevi onaylayan ilk kişi olurlar. Bu da veli – öğrenci, veli – öğretmen ilişkisini güçlendirir. Böylece öğrencinin nerede eksiği olduğu daha kolay anlaşılır ve ona göre bir plan hazırlanarak çalışmalara devam edilir. Ayrıca öğrencinin devamsızlık ve ders notu da Okul CMS sistemi üzerinden velilere sunulmaktadır. TC. kimlik numaranız ile giriş yapabileceğiniz Okul CMS portalında yemek menüsünden ders programına kadar öğrencinizle ilgili her bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

OKUL CMS YAZILIMI KULLANILIR?

Okul CMS yazılımını android ya da ios işletim sistemli cihazınıza kolayca indirebilirsiniz. Okul CMS Eğitim portalına veli girişi yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adınız ve şifreniz TC. kimlik numaranız olarak belirlenmiştir. Bilişim Koleji sunduğu Okul CMS platformuyla Ankara da özel okullar arasında farkını ortaya koymuştur.

Giriş yaptığınızda karşınıza çıkan anasayfada gizlilik politikası, Okul CMS mobil uygulaması, Bilişim Koleji web sayfası ve site duyurularına kolayca ulaşabilirsiniz. Sağ alt köşedeki üç nokta / çizgi ikonuna tıklayarak kendi profilinize girdiğinizde karşınıza çıkan menülerde yapmak istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Karşınıza çıkan kategorilerde yer alan CMS’ye tıkladığınızda öğrencinizle ilgili detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Modüller bölümünden öğrencinizin ödevlerine kolayca erişebilirsiniz. Diğer menüler yakın zamanda aktif edilecektir. Ödev menüsünde, öğretmenlerimiz tarafından öğrencinize verilen ödevler ve ödevle ilgili dosyalar bulunacaktır. Ödevlere giriş yaptığınızda ise karşınıza öğrenciye verilen ödevler çıkacaktır. Buradan ödevlere tıkladığınızda ödevle alakalı tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Verilen ödevlerin bildirimleri OKUL CMS uygulamasından size iletilecektir. Sizden beklentimiz öğrencinizin ödevini yapması durumunda onay kısmını işaretleyerek öğretmeninize ödevin yapıldığına dair dönüt vermenizdir.