Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” imzalanmıştır. Bu protokole göre; enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, tarafsız, güvenilir bir şekilde sürdürülebilmesi ve hijyen şartlarının düzenli olarak geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Başvuru sonucunda, şartları karşılayan okullara “Okulum Temiz” belgesi verilmektedir. Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji, belirlenen tüm şartları yerine getirmekle birlikte tüm şubelerinde Okulum Temiz belgesini almaya hak kazanmıştır.

Kurumumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafınca belirlenen tüm faaliyet, eğitim, talimat ve eylem planlarını yerine getirmiştir. Bakanlık ve TSE işbirliğiyle oluşturulan eğitim programları sonrasında görevlendirilen Tetkik Görevlileri, şubelerimize gelerek gerekli denetlemeleri ve kontrolleri gerçekleştirmişlerdir.

“Okulum Temiz”

Şubelerimizde Gerçekleştirilen İşlemler

• Risk Değerlendirme Raporu
  • Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Eylem Planı
  • Temizlik ve Dezenfeksiyon Planları/Talimatları/Eğitimleri
  • Standart Enfeksiyon Kontrol Önlemlerine (SEKÖ) Ait kayıtlar
  • Bulaş Bazlı Önlemlere (BBÖ) Ait kayıtlar
  • Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Öz Değerlendirme Soru Listesinin Doğrulaması

Hem öğrencilerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığı bizim için birinci planda yer almaktadır. Bu nedenle güvenli ve sağlıklı bir okul ortamı elde edebilmek amacıyla alınabilecek tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Kurumlarımızda Covid-19 önlemleri kapsamında maske, mesafe ve temizlik kuralları da titizlikle uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizin okullarına dönecekleri günü sabırsızlıkla ve heyecanla beklerken, öğrencilerimizin bir an önce okullarımıza dönebilmesi için tüm tedbirleri alarak hızla uygulamaya koymaktayız.

Okulum Temiz Belgesi  Ankara'nın en iyi koleji
Tüm şubelerimizde Okulum Temiz Belgesi alınmış olup, Pursaklar şubemizin belgesi paylaşılmıştır.

Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Eğitim Kurumları olarak, TSE ‘‘Okulum Temiz Belgesi’’ alınmasında emeği geçen tüm okul yöneticilerimizle, bize güvenen veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bursluluk Başvuru

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.