Bilişim Koleji | Okulum Temiz Belgesi - Ankara'nın En İyi Koleji - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Bilişim Koleji “Okulum Temiz” Belgesini Almaya Hak Kazandı!

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” imzalanmıştır. Bu protokole göre; enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, tarafsız, güvenilir bir şekilde sürdürülebilmesi ve hijyen şartlarının düzenli olarak geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Başvuru sonucunda, şartları karşılayan okullara “Okulum Temiz” belgesi verilmektedir. Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Koleji, belirlenen tüm şartları yerine getirmekle birlikte tüm şubelerinde Okulum Temiz belgesini almaya hak kazanmıştır.

Kurumumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafınca belirlenen tüm faaliyet, eğitim, talimat ve eylem planlarını yerine getirmiştir. Bakanlık ve TSE işbirliğiyle oluşturulan eğitim programları sonrasında görevlendirilen Tetkik Görevlileri, şubelerimize gelerek gerekli denetlemeleri ve kontrolleri gerçekleştirmişlerdir.

“Okulum Temiz”

Şubelerimizde Gerçekleştirilen İşlemler

Hem öğrencilerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığı bizim için birinci planda yer almaktadır. Bu nedenle güvenli ve sağlıklı bir okul ortamı elde edebilmek amacıyla alınabilecek tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Kurumlarımızda Covid-19 önlemleri kapsamında maske, mesafe ve temizlik kuralları da titizlikle uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizin okullarına dönecekleri günü sabırsızlıkla ve heyecanla beklerken, öğrencilerimizin bir an önce okullarımıza dönebilmesi için tüm tedbirleri alarak hızla uygulamaya koymaktayız.

Okulum Temiz Belgesi  Ankara'nın en iyi koleji
Tüm şubelerimizde Okulum Temiz Belgesi alınmış olup, Pursaklar şubemizin belgesi paylaşılmıştır.

Ankara’nın en iyi koleji Bilişim Eğitim Kurumları olarak, TSE ‘‘Okulum Temiz Belgesi’’ alınmasında emeği geçen tüm okul yöneticilerimizle, bize güvenen veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free online course
download lenevo firmware
Download Best WordPress Themes Free Download

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11