Bilişim Koleji | Online Satranç Turnuvası - Satranç Turnuvası Başvuru - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Online Satranç Turnuvası

Bir spor dalı olan satranç, çocukların gelişimleri üzerinde son derece olumlu etkilere sahiptir. Uzun seneler boyunca severek oynanan satranç aynı zamanda bir eğitim aracı olarak da önem kazanmaktadır. Öğrencilerin konsantrasyon seviyelerinin yükselmesinde ve okul başarılarının artmasında etkisi olan satrancı Bilişim Koleji olarak, her an ve her yerde öğrencilerimize ulaştırmaya devam etmekteyiz. Evde eğitim sürecinde Satranç Atölyesi ile öğrencilerimizi satrançla buluştururken, düzenlediğimiz Online Satranç Turnuvası ile de gelişen becerilerini değerlendirmelerine olanak tanıyoruz.

Online Satranç Turnuvası Ankara kayıt, başvuru, tarihi, kuralları ve ödülleri. Satranç, çocukların gelişimleri üzerinde son derece olumlu etkilere sahiptir.

Satranç Turnuvası Online

13 Haziran 2020 tarihinde Bilişim Koleji Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva 5+3 tempoda oynanacaktır.

Online Satranç Turnuvası Ankara kapsamında 3 farklı kategoride düzenlenmektedir.

Turnuvaya Bilişim Koleji’nin tüm öğrencileri katılabileceği gibi, dışarıdan katılım da serbesttir.

Satranç Turnuvası Başvuru Şartları

Satranç Turnuvası Kayıt

Online Satranç Turnuvası kayıt işlemleri online olarak gerçekleştirilmektedir. Platform üzerinden daha önce satranç turnuvası başvuru işlemleri yapılmadıysa ücretsiz olarak kullanıcı adına sahip olunabilir. Kullanıcı adı alındıktan sonra ise Bilişim Koleji Online Satranç Turnuvası’na buradan kayıt gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Karşınıza gelen ekranda yer alan, gerekli alanları doldurduktan sonra aşağıya inerek Kayıt Ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra e-posta adresinizde size gönderilen linke tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getiriniz. Üyeliğinizi aktif hale getirdikten sonra aşağıdaki turnuvalardan size uygun olan turnuvayı seçerek kayıt olunuz. Kayıt işlemi bittikten sonra turnuva günü ve saatini bekleyiniz.

Online Satranç Turnuvası Ankara kapsamında kurumumuz öğrencisi ya da velisi olmayanların kayıt işlemlerinden sonra Instagram hesabımızı takip ediyor olmaları gerekmektedir. Instagram hesabı üzerinden takip etmeyen yarışmacıların sonuçları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Satranç Turnuvası Hakkında Detaylar

Tarih : 13 Haziran 2020 Saat : 19.00

Son Başvuru Tarihi : 13.06.2020 18:55

Yer : Online Giriş

İlkokul öğrencileri 13 Haziran 2020 tarihinde saat 19:00’da başlayacak olan 9 turluk 5’+3 Blitz turnuvasına kayıt olabilirler.

Ortaokul öğrencileri 13 Haziran 2020 tarihinde saat 19:00’da başlayacak olan 9 turluk 5’+3 Blitz turnuvasına kayıt olabilirler.

Yetişkinler 13 Haziran 2020 tarihinde saat 19:00’da başlayacak olan 9 turluk 5’+3 Blitz turnuvasına kayıt olabilirler.

Sistem : İsviçre Sistemi / 9 Tur

Düşünme Süresi : “5+3” Eklemeli Tempo

Genel Hükümler : TSF satranç yarışmaları talimatlarının, prosedürlerinin, uygulama yönergelerinin ilgili kısımları, FIDE kuralları ve lichess.org topluluk kuralları geçerlidir.

Eşitlik Bozma : Derecelerin eş puanla paylaşılması halinde sistem tarafından belirlenen eşitlik bozma yöntemleri kullanılır.

İtiraz : İtiraz kurulu oluşturulmayacaktır. Sistem ve moderatörlerin kararı nihaidir.

Ödüller : Her kategoride 1. olan yarışmacılara Xiaomi Bluetooth Kulalık hediye edilecektir. Bilişim Eğitim Kurumları, belirlenen hediyelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download coolpad firmware
Free Download WordPress Themes

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11