Bilişim Koleji|Özel Kolej Bursluluk Sınavları - Bilişim Koleji

Özel Kolej Bursluluk Sınavları

Bilişim Kolejinde bursluluk sınavları Milli Eğitim Bakanlığının genel amaçları doğrultusunda yapılmaktadır. Ankara genelinde yapılan bursluluk sınavlarımızda öğrencilerin, Türkçe, Fen Bilimleri, Matematik ve Genel Yetenek alanındaki bilgi seviyelerini ölçmekteyiz. Ayrı sınavlarımız ile öğrencilerin bu alanlara olan ilgisini de arttırmayı hedeflemekteyiz. Uyguladığımız bursluluk sınavlarımızla öğrencilerin rekabet ve güven duygusunu geliştirmekteyiz.

Özel Kolej Bursluluk Sınavlarına Nasıl Başvururum?

Bilişim Kolejinde, özel kolej bursluluk sınavları her yıl Mart ayında düzenlenmektedir. Bursluluk sınavına girmek isteyen 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri, başvuru taleplerini bilisim.k12.tr adresinden yapabilir. Ayrıca Çankaya, Hüseyingazi ve Pursaklar şubelerimize gelerek de başvuru talebinizi iletebilirsiniz. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından öğrencilerin, sınava girecekleri tarih ve seanslar belirlenmektedir. Online başvuru sistemi açıldığında ise öğrenciler sınav tarihlerini ve seansları kendileri seçebilir.

Bilişim Kolejinde Bursluluk Sınavı Kontenjanlarla Sınırlıdır!

Bilişim Kolejinde yapılan özel kolej bursluluk sınavları, gerek soruları bakımında gerekse düzenlenme şekli bakımından oldukça profesyoneldir. Optik kağıtlarla yapılan bursluluk sınavlarımız tamamen uluslararası standartlardadır. Bursluluk sınavlarımıza girmek isteyen öğrencilerin en kısa sürede başvuru yapması gerekmektedir. Bunun nedeni ise bursluluk sınavlarımız kontenjanlarla sınırlıdır. Her öğrenci kendi düzeyinde girdiği bursluluk sınavında farklı başarılar elde etmektedir. Öğrencilerin elde ettiği başarı düzeyine göre indirim ve burs olanaklarımız mevcuttur. Öğrenciler hak ettikleri burs ya da indirim olanağını bir sonraki eğitim – öğretim yılında kullanabilmektedir. Ayrıca özel kolej bursluluk sınavlarına başvuru yapan öğrenciler, Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı Şartnamesinde yer alan hükümleri kabul etmiş sayılmaktadır. Bu nedenle burslarımız ve bursluluk sınavlarımız ile ilgili tüm bilgilere bilisim.k12.tr sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download