Pursaklar
                     Bilişim Koleji

Pursaklar Bilişim Koleji Sayfasına Hoş Geldiniz…

Caner Kaya

Okul Müdürü

Ankara’daki özel okullar içinde öne çıkan Pursaklar Bilişim Koleji, öğrencilerin farklı öğrenme şekillerine odaklanarak eğitim verir. Ayrıca, her öğrencinin özel olduğuna inanır ve sınırlı kontenjanla bireysel ilgi sağlar. Bu bağlamda, öğrencilerin özelliklerini keşfetmelerine olanak tanır ve bu sayede her öğrenciyle yakından ilgilenme fırsatını elde ederiz.

Öğrencilerimize;

• Eleştirel düşünme biçimini,
  • Doğru iletişim kurmayı,
  • Verimli işbirliği yapmayı,
  • Bilimsel ve soysal konularda üst düzey becerilere sahip olmayı,

hedef koyan okulumuz, seçkin ve özel bir eğitim ve öğretim programı sunmaya devam etmektedir. Böylece Pursaklar Bilişim Koleji her sene aldığı ödüllerle örnek gösterilen bir okul haline gelmiştir.

Anasınıfı

İlkokul

Ortaokul

Pursaklar Özel Okullar Arasında Bilişim Farkı

Bilişim Koleji, okul öncesinde klasik anaokulu müfredatından farklı uygulamalar kullanarak özel eğitim programları sunmaktadır. Bu programlar sayesinde her öğrenci, yaşıtlarından bir adım önde, kendi potansiyeliyle yarışabilen, en iyisini yapmaya hevesli bir öğrenci olur. Başarılarını sürdüren Bilişim Koleji, Pursaklar özel okul sıralamasında liderliğini korur, ana sınıfından lise son sınıfa kadar uluslararası standartlarda eğitim verir.

Pursaklar özel okul

Hedefimiz, çocuklarımızın güvenli ve mutlu hissettikleri bir ortam yaratmaktır. Ayrıca, öğrenmeye teşvik eden, olumlu uyarıcılarla dolu eğitim atmosferi oluşturmayı amaçlıyoruz.

Pursaklar Bilişim Koleji İçerisinde Her Çocuk Özeldir!

İlkokulumuzda öğrencilerimiz, objektif düşünmeyi, sorgulamayı ve araştırmayı öğrenirler. Ayrıca, eleştirel düşünce biçimini geliştirirler. Öğrendiklerini uygulayarak, günlük yaşantılarına bilgilerini aktaracak deneyimler kazanırlar. Bu sayede, üretken, bağımsız, yaratıcı ve lider bireyler olarak yetişirler. Bilişim ailesi olarak, Ankara’daki özel okullar ve Pursaklar özel okullar arasında yetiştirdiğimiz bireylerin; kendilerine, ailelerine ve içinde yaşadıkları topluma yararlı olacaklarına inanıyoruz. Ayrıca, onların çağın insanî bilincini taşıyacaklarına güveniyoruz.

Ankara'daki Pursaklar okulları

Ankara’daki özel okullar arasında rehberlik anlayışımızla öne çıkan Bilişim Koleji, ortaokul eğitimini özel bir programla başarıyla sunmaktadır. Pursaklar özel okullar içinde başarısı kanıtlanmış, deneyimle örülmüş bir kolejdir. Sistemin özelliği, birkaç öğrenciye LGS’de Türkiye derecesi yaptırmak değidir. Aynı zamanda az sayıda öğrenci ile başarıya ulaşmak da değildir. Özellikle tüm öğrencilerin kendi kapasitelerinin en üst seviyesine ulaşmasını sağlamaktır. Öğrencilerimizin başka hiçbir takviye kursuna gereksinim duymadan LGS hazırlıklarını tamamlamalarını ilke ediniyoruz. Pursaklar Bilişim Koleji içerisinde her öğrencimizi ayrı ayrı takip eden “eğitim koçları” bulunmaktadır. Öğrencilerimize gereken akademik desteği sağlarken velilerimizi de sürekli bilgilendirerek süreçten haberdar etmektedir.