Bilişim Koleji|Pursaklar Bilişim Koleji - Pursaklar Özel Okullar - Bilişim Koleji

Pursaklar Bilişim Koleji

Pursaklar Bilişim Koleji Sayfasına Hoş Geldiniz…

Ankara’daki özel okullar ve Pursaklar özel okullar listesi içerisinde öne çıkan Pursaklar Bilişim Koleji olarak her öğrencimizin tek ve özel olduğu düşüncesine dayanarak hareket ediyoruz. Çünkü her öğrencinin öğrenme şekli, kavrama düzeyi ve hızı birbirinden farklıdır. Okulumuzda öğrencilerimizin kalabalıklar içinde kaybolmaması ve onu diğer öğrencilerden farklı kılan özelliklerini keşfedilebilmesi için sınırlı kontenjanla eğitim veriyoruz. Böylece her öğrencimizi yakından tanıma şansını elde edip onlarla birebir ilgilenebiliyoruz.

Pursaklar Bilişim Koleji

Öğrencilerimize;

hedef koyan okulumuz, seçkin ve özel bir eğitim ve öğretim programı sunmaya devam etmekte ve Pursaklar Bilişim Koleji her sene aldığı ödüllerle örnek gösterilen bir okul haline gelmiştir.

Pursaklar Özel Okullar Arasında Bilişim Farkı

Bilişim Kolejinde okul öncesinde verdiğimiz eğitim programlarımızda, klasik anaokulu eğitim müfredatlarından farklı uygulamalar kullanmaktayız. Uyguladığımız özel eğitim programlarımız sayesinde her öğrencimiz yaşıtlarından bir adım önde, başkaları ile değil kendi ile yarışabilen, yapabileceğinin en iyisini yapmaya hevesli, ilkokula zorlanmadan başlayan örnek öğrenciler olarak okullarımızdan mezun olurlar. Pursaklar özel okul sıralaması içerisinde en başarılı olan Bilişim Kolejinde, ana sınıfından lise son sınıfa kadar uluslararası standartlarda eğitim verilmektedir.

Pursaklar özel okul

Hedefimiz, çocuklarımızın kendilerini güvenli ve mutlu hissettikleri, öğrenmeye teşvik eden, olumlu uyarıcılarla dolu, merak duygularını ve öğrenme isteklerini artıran eğitim ortamları sağlamaktır.

Pursaklar Bilişim Koleji İçerisinde Her Çocuk Özeldir!

İlkokulumuzda öğrencilerimiz objektif düşünmeyi, sorgulamayı, araştırmayı ve eleştirel düşünce biçimini öğrenir. Öğrendiklerini uygulayarak, bilgilerini günlük yaşantılarına aktaracak deneyimler kazanarak, üretken, bağımsız, yaratıcı ve lider, keşfetme vasıflarına sahip, yetkin, paylaşımcı bireyler olarak yetişmektedir. Bilişim ailesi olarak Ankara’daki özel okullar ve Pursaklar özel okullar arasında yetiştirdiğimiz bireylerin; kendilerine, ailelerine ve içinde yasadıkları topluma yararlı olacaklarına inanıyor, onların çağın insanî bilincini taşıyacaklarını biliyoruz.

Ankara'daki Pursaklar okulları

Ankara’daki Özel Okullar Arasında Geleceğe Yön Veren Rehberlik Anlayışı

Bilişim Kolejinde ortaokul eğitimi; Pursaklar özel okullar listesi içerisinde başarısı kanıtlanmış, deneyimle ve titizlikle örülmüş özel bir program ile yürütülmektedir.

Sistemin özelliği, birkaç öğrenciye LGS’de Türkiye derecesi yaptırmak veya az sayıda öğrenci ile başarıya ulaşmak değil; tüm öğrencilerin kendi kapasitelerinin en üst seviyesine ulaşmasını sağlamaktır. Öğrencilerimizin başka hiçbir takviye kursuna gereksinim duymadan LGS hazırlıklarını tamamlamalarını ilke ediniyoruz. Pursaklar Bilişim Koleji içerisinde her öğrencimizi ayrı ayrı takip eden “eğitim koçları” bulunmaktadır. Öğrencilerimize gereken akademik desteği sağlarken velilerimizi de sürekli bilgilendirerek süreçten haberdar etmektedir.

Ankaradaki Özel Okullar İçerisinde Uzman Akademik Kadro

Hedefleri olan, öz güveni yüksek, çalışma ilkeleri edinen, LGS sınavlarında çok iyi bir puan alarak kendisine güzel bir gelecek hazırlayacak öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Pursaklar Bilişim Koleji olarak; uzman ve yetkin öğretmen kadromuzla öğrencilerimize tüm derslerde bire bir çalışma imkanı sunmaktayız. Nitelikli yayınlarla çok sayıda deneme sınavı, etkin rehberlik hizmetleri ile onları geleceğe hazırlıyoruz.

4 Periyot Sisteminde Öncü Kurum

Okulumuz, MEB okullarında yeni uygulanmaya başlamış olan dört yarı dönem eğitim sisteminin öncü kurumlarındandır. Bilişim Kolejinde, 9’ar haftalık 4 periyot şeklinde eğitim uygulanmaktadır. Her periyot arasında ise birer hafta ara vermekteyiz. Bu şekilde hem öğrencilerimizin dikkatini daha üst düzeyde tutmaktayız, hem de monotonluğun önüne geçmiş oluyoruz. Periyot aralarında genellikle hem öğrencilerimizin dinlenmelerini sağlamak, hem de dil becerilerini geliştirmek için şehirden uzak tatil beldelerinde Dil Kampları yapmaktayız.

Pursaklar özel okullar ve Ankaradaki özel okullar arasında başarılarıyla adından söz ettiren Pursaklar Bilişim Koleji olarak, başarılarımızı artırarak yolumuza devam etmekteyiz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.