Bilişim Koleji|Pursaklar Bilişim Koleji - Pursaklar Özel Okullar - Bilişim Koleji

Pursaklar Bilişim Koleji

Pursaklar Bilişim Kolejine Hoş Geldiniz…

Pursaklar Bilişim Koleji olarak her öğrencimizin tek ve özel olduğu düşüncesine dayanarak hareket ediyoruz. Çünkü her öğrencinin öğrenme şekli, kavrama düzeyi ve hızı birbirinden farklıdır. Okulumuzda öğrencilerimizin kalabalıklar içinde kaybolmaması ve onu diğer öğrencilerden farklı kılan özelliklerini keşfedilebilmesi için sınırlı kontenjanla eğitim veriyoruz.Böylece her öğrencimizi yakından tanıma şansını elde edip onlarla birebir ilgilenebiliyoruz.

Öğrencilerimize;

hedef koyan okulumuz, seçkin ve özel bir eğitim ve öğretim programı sunmaya devam etmekte ve Pursaklar’da her sene aldığı ödüllerle örnek gösterilen bir okul haline gelmiştir.

AİLE SICAKLIĞINDA BİRE BİR EĞİTİM

Bilişim Kolejinde okul öncesinde verdiğimiz eğitim programlarımızda, klasik anaokulu eğitim müfredatlarından farklı uygulamalar kullanmaktayız. Uyguladığımız özel eğitim programlarımız sayesinde her öğrencimiz yaşıtlarından bir adım önde, başkaları ile değil kendi ile yarışabilen, yapabileceğinin en iyisini yapmaya hevesli, ilkokula zorlanmadan başlayan örnek öğrenciler olarak okullarımızdan mezun olurlar. Pursaklar özel okullar arasında en başarılı olan Bilişim Kolejinde, anasınıfından lise son sınıfa kadar uluslararası standartlarda eğitim verilmektedir. Hedefimiz, çocuklarımızın kendilerini güvenli ve mutlu hissettikleri, öğrenmeye teşvik eden, olumlu uyarıcılarla dolu, merak duygularını ve öğrenme isteklerini artıran eğitim ortamları sağlamaktır.

BİZİM İÇİN HER BİREY ÖZELDİR

İlkokulumuzda öğrencilerimiz objektif düşünmeyi, sorgulamayı, araştırmayı ve eleştirel düşünce biçimini öğrenir. Öğrendiklerini uygulayarak, bilgilerini günlük yaşantılarına aktaracak deneyimler kazanarak, üretken, bağımsız, yaratıcı ve lider, keşfetme vasıflarına sahip, yetkin, paylaşımcı bireyler olarak yetişmektedir. Bilişim ailesi olarak yetiştirdiğimiz bireylerin kendilerine, ailelerine ve içinde yasadıkları topluma yararlı olacaklarına inanıyor, onların çağın insanî bilincini taşıyacaklarını biliyoruz.

GELECEĞE YÖN VEREN REHBERLİK ANLAYIŞI

Bilişim Kolejinde ortaokul eğitimi; Pursaklar özel okullar arasında başarısı kanıtlanmış, deneyimle ve titizlikle örülmüş özel bir program ile yürütülmektedir. Sistemin özelliği, birkaç öğrenciye LGS’de Türkiye derecesi yaptırmak veya az sayıda öğrenci ile başarıya ulaşmak değil; tüm öğrencilerin kendi kapasitelerinin en üst seviyesine ulaşmasını sağlamaktır. Öğrencilerimizin başka hiçbir takviye kursuna gereksinim duymadan LGS hazırlıklarını tamamlamalarını ilke ediniyoruz. Her öğrencimizi ayrı ayrı takip eden “eğitim koçları” öğrencilerimize gereken akademik desteği sağlarken velilerimizi de sürekli bilgilendirerek süreçten haberdar etmektedir.

UZMAN ÖĞRETMEN KADROSU

Hedefleri olan, öz güveni yüksek, çalışma ilkeleri edinen, LGS sınavlarında çok iyi bir puan alarak kendisine güzel bir gelecek hazırlayacak öğrenciler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Uzman ve yetkin öğretmen kadromuzla öğrencilerimize tüm derslerde bire bir çalışma imkanı, nitelikli yayınlarla çok sayıda deneme sınavı, etkin rehberlik hizmetleri ile geleceğe hazırlıyoruz.

4 PERİYOT EĞİTİM SİSTEMİ

Okulumuzda, MEB okullarında uygulanan iki yarı dönem eğitim sisteminden farklı olarak 9’ar haftalık 4 periyot şeklinde eğitim uygulamaktayız. Her periyot arasında birer hafta ara vermekteyiz. Bu şekilde hem öğrencilerimizin dikkatini daha üst düzeyde tutmaktayız, hem de monotonluğun önüne geçmiş oluyoruz. Periyot aralarında genellikle hem öğrencilerimizin dinlenmelerini sağlamak, hem de dil becerilerini geliştirmek için şehirden uzak tatil beldelerinde Dil Kampları yapmaktayız.