Bilişim Koleji|Pursaklar Özel Okullar Arasında Bilişim Koleji Farkı - Bilişim Koleji

Pursaklar Özel Okullar Arasında Bilişim Koleji Farkı

Liseye Geçiş Sınavı’nın sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte en başarı okullar da belli olmaya başladı. Ankara Pursaklar’da Bilişim Koleji, Pursaklar özel okullar arasında çevrenin en iyi ortaokulu oldu.

Bilişim Koleji başarını artırarak yükseltmeye devam ediyor. Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de LGSde en başarılı okul, ünvanını taşımaya devam ediyoruz. Sosyal ve kültürel alanlarda yürüttüğümüz projelerle kazandığımız başarının yanında, akademik anlamdaki başarımızı da artırarak korumaktayız.

Ankarada en başarılı okullar arasında olan Pursaklar Bilişim Koleji, LGS 2019’da açıklanan sonuçlara göre, Ankara Pursaklar bölgesinde de en başarılı okul olarak bu başarısını sürdürdü. Hem Pursaklar özel okullar, hem de devlet okulları arasında özellikle de matematik ve İngilizce derslerindeki başarımızla ön plana çıkmaktayız.

Bilişim Koleji olarak, bu başarımızı öğrenci merkezli eğitim anlayışımıza borçluyuz. Öğrencilerimizin her alanda gelişimlerini desteklemek ve derslerinde eksiksiz ilerleyebilmeleri adıyla tam öğrenme projeleri yürütmekteyiz. Bu projelerle sadece okul içerisinde değil; dijital testler ve konu tekrarları yapmalarına olanak tanıyan EDOP Akademi ve kişiselleştirilmiş öğretmenlerine her zaman sorularını iletebilecekleri Haydi Sor uygulamasıyla her zaman öğrencilerimizin yanında bulunmaktayız.

Ankara kolejleri arasında tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleri, velilerimizin destekleriyle başarılarımızı artırarak devam etmekteyiz. Çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışımızla bilimin ve bilginin öncülüğüne kaldığımız yoldan ilerlemekteyiz.

Bu süreç içerisinde LGSde en başarılı okul olmamızı sağlayan ve bizi başarıya taşıyan; hiç durmadan derslerine çalışırken sosyal programlarını da aksatmayarak sporun ve sanatın önemini ortaya koyan öğrencilerimize, elde ettikleri deneyimleri öğrencilerimize aktarırken gösterdikleri özveri için tüm öğretmenlerimize ve diğer çalışanlarımıza, öğrencilerimizi başarıya taşıdığımız bu uzun ve zorlu süreçte bize inanan velilerimize teşekkür ederiz.

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free online course
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.