Ankarada en başarılı ve Pursaklar özel okullar arasında Bilişim Koleji LGS'de en başarılı okul Ankara kolejleri ve en iyi ortaokulu

Liseye Geçiş Sınavı’nın sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte LGS’de en başarılı okul da belli olmaya başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara Pursaklar’da Bilişim Koleji, Pursaklar özel okullar arasında çevrenin en iyi ortaokulu oldu.

Ankarada en başarılı okullar arasında, Bilişim Koleji başarını artırarak yükseltmeye devam ediyor. Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de LGS’de en başarılı okul, ünvanını taşımaya devam ediyoruz. Sosyal ve kültürel alanlarda yürüttüğümüz projelerle kazandığımız başarının yanında, akademik anlamdaki başarımızı da artırarak korumaktayız.

en iyi ortaokulu Ankara kolejleri

Ankarada en başarılı okullar arasında olan Pursaklar Bilişim Koleji, LGS 2020’de açıklanan sonuçlara göre, Ankara Pursaklar bölgesinde bu sene de en başarılı okul olarak bu başarısını sürdürdü.

Bilişim Koleji olarak, bu başarımızı öğrenci merkezli eğitim anlayışımıza borçluyuz. Öğrencilerimizin her alanda gelişimlerini desteklemek ve derslerinde eksiksiz ilerleyebilmeleri adıyla tam öğrenme projeleri yürütmekteyiz. Bu projelerle sadece okul içerisinde değil ev ortamında da; dijital testler ve konu tekrarları yapmalarına olanak tanıyan Evde Eğitim ve kişiselleştirilmiş öğretmenlerine istedikleri zaman sorularını iletebilecekleri Haydi Sor uygulamasıyla her daim öğrencilerimizin yanında bulunmaktayız.

Ankara kolejleri arasında tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleri, velilerimizin destekleriyle başarılarımızı artırarak devam etmekteyiz. Çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışımızla bilimin ve bilginin öncülüğüne kaldığımız yoldan ilerlemekteyiz.

Bu süreç içerisinde Ankara kolejleri içerisinde Pursaklar’ın en iyi ortaokulu olmamızı sağlayan ve bizi başarıya taşıyan; hiç durmadan derslerine çalışırken sosyal programlarını da aksatmayarak sporun ve sanatın önemini ortaya koyan öğrencilerimize, elde ettikleri deneyimleri öğrencilerimize aktarırken gösterdikleri özveri için tüm öğretmenlerimize ve diğer çalışanlarımıza, öğrencilerimizi başarıya taşıdığımız bu uzun ve zorlu süreçte bize inanan velilerimize teşekkür ederiz.

Portal

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.