Bilişim Koleji|Ankara Kolejleri - Rehber İlkelerimiz - Bilişim Koleji

Rehber İlkelerimiz

Ankara kolejleri arasında birinci sırada gösterilen Bilişim Koleji; Vizyon, Misyon ve Hedeflerimiz aşağıdaki gibidir.

Vizyonumuz

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve Ankara kolejleri ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Misyonumuz

Öğrencilerimizin potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.

Hedeflerimiz