Bilişim Koleji | Ankara Kolejleri - Rehber İlkelerimiz - Bilişim Koleji

Search in posts
Search in pages

Rehber İlkelerimiz

Ankara kolejleri arasında birinci sırada gösterilen Bilişim Koleji; Vizyon, Misyon ve Hedeflerimiz aşağıdaki gibidir.

Vizyonumuz

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve Ankara kolejleri ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Misyonumuz

Öğrencilerimizin potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.

Hedeflerimiz

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11