Bilişim Koleji|Robotik ve Kodlama - Bilişim'de Robotik ve Kodlama Eğitimi - Bilişim Koleji

Bilişim’de Robotik ve Kodlama Eğitimi

Günümüzde makineler  hayatımızın her alanına girmiş bulunmakta. Günlük hayatta kullandığımız her şey robotik ve kodlama sistemine bağlıdır. Bugün en iyi kolejler arasında girebilmek için sadece akademik eğitim yeterli olmamakta, öğrencilerin birçok farklı alanda gelişimleri desteklenmektedir. Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizin her alanda gelişim göstermelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu nedenle de ders müfredatımıza eklediğimiz Robotik Kodlama dersiyle özel okullar arasındaki farkımızı korumaktayız.

Robotik ve kodlama eğitimiyle öğrenciler, 3 boyutlu düşünme ve problem çözme yeteneği gibi 21. yüzyıla ait beceriler geliştirebiliyorlar. Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, robotik ve kodlama dersini okul öncesi dönemden itibaren vermekteyiz.

Öğrencilerimiz hayalini kurdukları robotları, gerçeğe dönüştürme imkanı elde ediyorlar. Böylece tasarım yönleri gelişirken aynı zamanda üretim yapıyor olmanın tadına da varmış oluyorlar.

Erken Yaşta Kodlama Eğitimi

Okul öncesi dönemde başlayan kodlama eğitimiyle çocukların zihinsel gelişimleri de hızlanmaktadır.  Sistemli ve yaratıcı düşünebilme becerilerini arttıran kodlama eğitimi İngiltere’de 1. sınıftan itibaren zorunlu ders olarak okutulmaktadır. Erken yaşta verdiğimiz robotik kodlama eğitimiyle Ankara’da özel okullar arasında öne çıkmaktayız.

Her öğrencinin kendi gelişimi göz önünde bulundurularak hazırlanan eğitim içeriğimizle birlikte, anasınıfından itibaren kodlama eğitimine başlıyoruz. Böylece robotlarla büyüyen ve kodlama diline hakim bir nesil yetiştiriyoruz.

En iyi kolejler içerisinde yer alabilmek için geleceği bugünden şekillendirebiliyor olmak gerekmektedir. Robotik ve kodlama dersi ile bilgisayar, yazılım ve uzay bilimlerini öğrencilerimize öğretme imkanı bulmaktayız. Matematik ve mantık gibi bilimlerden de desteklenmekte olan robotik eğitimi ile öğrencilerimizin dersleri de olumlu yönde etkilenmektedir.

Hızla değişen ve gelişen günümüz şartlarına öğrencilerimizi hazırlayarak, bu değişim ve gelişimde rol almaları amacındayız. Çalışmanın önemi kadar artık çok çalışmanın yeterli olmadığının da bilinciyle ilerleyerek, geleceği öğrencilerimizle birlikte şekillendirecek olmanın heyecanını duyuyoruz.

Robotik kodlamayla öğrencilerimiz, küçük yaşlardaki öğrencilerimiz de dahil olmak üzere, kendi robotlarını tasarlayarak onları yönetebilme olanağı bulmaktalar. Erken yaştan başlayarak liseden mezun olana kadar verilen eğitimlerle öğrenciler, hayal etme ve fikir yürütme becerilerini geliştirirler.

Robotik ve Kodlama Alanında Uzman Eğitimciler

Geleceğin teknolojisi olan robotik kodlamayla öğrencilerimizi araştırmaya, merak etmeye yönlendirmekteyiz. Sınırsız hayal güçlerini kullanan öğrencilerimiz, kendilerine güvenen ve sosyal yönleri gelişmiş birer birey olurlar. Ankara’da özel okullar içerisinde iyi kolejler seçerek siz de çocuğunuzun eğitimine yön verebilirsiniz.

Alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilen robotik ve kodlama dersleriyle geleceğin mühendislerini yetiştirmekteyiz. Bu alana ilgisi ve becerisi olan çocuklarımızı keşfederek o yönde gelişimleri için çalışmalar yapmaktayız. Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Koleji olarak, eğitimde standartlarda durmayıp sürekli olarak yükselmekteyiz.

Uygulamış olduğumuz robotik kodlama eğitimi hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki video üzerinden erişebilirsiniz.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
download xiomi firmware
Premium WordPress Themes Download

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.