Bilişim Koleji|Bilişim'de Robotik ve Kodlama Eğitimi - Bilişim Koleji

Bilişim’de Robotik ve Kodlama Eğitimi

Günümüzde makineler  hayatımızın her alanına girmiş bulunmakta. Günlük hayatta kullandığımız her şey robotik ve kodlama sistemine bağlıdır. Bugün en iyi kolejler arasında girebilmek için sadece akademik eğitim yeterli olmamakta, öğrencilerin birçok farklı alanda gelişimleri desteklenmektedir.

Robotik ve kodlama eğitimiyle öğrenciler, 3 boyutlu düşünme ve problem çözme yeteneği gibi 21. yüzyıla ait beceriler geliştirebiliyorlar. Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, robotik ve kodlama dersini okul öncesi dönemden itibaren vermekteyiz.

Öğrencilerimiz hayalini kurdukları robotları, gerçeğe dönüştürme imkanı elde ediyorlar. Böylece tasarım yönleri gelişirken aynı zamanda üretim yapıyor olmanın tadına da varmış oluyorlar.

Okul öncesi dönemde başlayan kodlama eğitimiyle çocukların zihinsel gelişimleri de hızlanmaktadır.  Sistemli ve yaratıcı düşünebilme becerilerini arttıran kodlama eğitimi İngiltere’de 1. sınıftan itibaren zorunlu ders olarak okutulmaktadır. Erken yaşta verdiğimiz robotik ve kodlama eğitimiyle Ankara’da özel okullar arasında öne çıkmaktayız.

En iyi kolejler içerisinde yer alabilmek için geleceği bugünden şekillendirebiliyor olmak gerekmektedir. Robotik dersi  ile bilgisayar, yazılım ve uzay bilimlerini öğrencilerimize öğretme imkanı bulmaktayız. Matematik ve mantık gibi bilimlerden de desteklenmekte olan robotik eğitimi ile öğrencilerimizin dersleri de olumlu yönde etkilenmektedir.

Robotik kodlamayla öğrencilerimiz, küçük yaşlardaki öğrencilerimiz de dahil olmak üzere, kendi robotlarını tasarlayarak onları yönetebilme olanağı bulmaktalar. Erken yaştan başlayarak liseden mezun olana kadar verilen eğitimlerle öğrenciler, hayal etme ve fikir yürütme becerilerini geliştirebilmekteler.

Geleceğin teknolojisi olan robotik kodlamayla öğrencilerimizi araştırmaya, merak etmeye yönlendirmekteyiz. Sınırsız hayal güçlerini kullanan öğrencilerimiz, kendilerine güvenen ve sosyal yönleri gelişmiş birer birey oluyorlar. Ankara’da özel okullar içerisinde iyi kolejler seçerek siz de çocuğunuzun eğitimine yön verebilirsiniz.

Alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilen robotik ve kodlama dersleriyle geleceğin mühendislerini yetiştirmekteyiz. Bu alana ilgisi ve becerisi olan çocuklarımızı keşfederek o yönde gelişimleri için çalışmalar yapmaktayız. Ankara’da eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Koleji olarak, eğitimde standartlarda durmayıp sürekli olarak yükselmekteyiz.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes