Generic selectors
Search in posts
Search in pages

Sanat ve Spor

Bizim için çok değerli ve özel olan öğrencilerimizin her birinin yetenekleri de kendileri gibi farklılık göstermektedir. Bu kapsamda rehberlik birimizle birlikte çalışmalar yürüten öğretmenlerimiz, öğrencilerin sanat ve spor yatkınlıklarını ortaya çıkarmaktadır. Doğru yönlendirmelerle öğrencinin gerekli eğitimi almasını sağlayan öğretmenlerimiz aynı doğrultuda her öğrenciyi yeteneğine göre sanat ya da spor alanına yönlendirmektedir. Doğru yönlendirme ile öğrencilerimiz ileride çok başarılı birer ressam, heykeltraş, yönetmen ve tiyatrocu olmaktadır.

Spor alanına yoğunlaşmış öğrencilerimiz ise spor hayatına başladıkları andan itibaren girdikleri her müsabakada dereceye girmektedir. Bunun yanı sıra sporun öğrencilere kattığı pozitif enerjiyle öğrencilerimiz akademik anlamda da derslerinde üstün başarı göstermektedir.