Sanat ve Spor Eğitimi

/Sanat ve Spor Eğitimi
Sanat ve Spor Eğitimi2018-01-25T12:23:47+00:00

“Kabiliyet Olmadıkça Sanatçı Olunamaz; Ama Çalışmadıkça Kabiliyet Hiçbir İşe Yaramaz.”

SANAT VE SPOR FAALİYETLER

Bilişim’in bir parçası olan sanatsal, bilimsel, kültürel, akademik, spor ve hobi kulüplerimiz ile öğrencilerimizin kendi becerilerini keşfetmelerine fırsat veriyoruz.

Kendi yaş grubu ve ilgi alanlarına göre kulüp seçen öğrencilerimiz, ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer alarak bizleri temsil etmektedir.

50’ye yakın sanat ve spor kulüplerimizle öğrencilerimizin ilgi alanlarına yönlendirerek kendilerini keşfetmelerine imkan sağlıyoruz.

Öğrencilerin Yeteneklerini Keşfettiği Sanat Etkinlikleri
Öğrencilerin Hem Bedensel Hem De Zihinsel Anlamda Rahatladığı 22 Spor Etkinliği
Yeteneklerini Keşfeden 4500 Öğrenci
Çocuğunun Başarısıyla Gururlanan Binlerce Anne Baba

Sanat ve Spor Eğitimi

Akademik, kültürel ve sanatsal başarıların yanı sıra spor alanında da yetenekleri keşfettiğimiz öğrencilerimizin gerek ulusal gerekse uluslararası başarılarıyla gururlanıyoruz.

Veli Görüşleri

Önceki okulunda öğretmenlerinin başarısız olduğunu söylediği kızımı 4. sınıftan itibaren Bilişim Kolejine yazdırdım. Şuan 7. sınıfta ve bu zamana kadar karnesinde hiç kötü bir not görmedim ve girdiği tüm denemelerde de emeğinin boşa gitmediğini göstererek başarılara imza atıyor. Eşimle ben inanıyoruz ki Bilişim sayesinde kızımız güzel bir akademik kariyere sahip olacak. İyi Bilişim’i tercih etmişiz…

Bilişim Koleji’yle anasınıfında tanıştık 8. sınıfa ulaşan oğlum hayallerini kurduğu projeleri gerçekleştiriyor. Öğretmenlerinin yardımıyla bir şeyler üretme imkanı tanınan oğlum uçak mühendisi olmak istiyor. Bilişim’in verdiği alt yapıyla oğlumun hayallerine kavuşacağına inanıyorum. Oğlumun başarısının lisede de devam edeceğine inanıyorum. Tüm Bilişim ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Öncelikle Bilişim’in eğitim kadrosuna teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Oğlum oldukça asi, dersleri sevmeyen biriydi. Kaydını Bilişim Koleji Pursaklar’a aldığımızdan bu yana derslerini seven okula gitmek için can atan biri haline geldi. Önceden zorla dahi ödevlerini yaptıramadığım çocuk şimdi ben söylemeden ödevlerini yapıyor, büyük bir keyifle EDOP’a giriyor. Öğrencilere değer katan Bilişim’i herkese tavsiye ediyorum.

Bilişim Koleji EDOP Girişi

EDOP Giriş