Bilişim Koleji|Sanat ve Spor - En İyi Özel Okullar - Bilişim Koleji -

Sanat ve Spor

Bizim için çok değerli ve özel olan öğrencilerimizin her birinin yetenekleri de kendileri gibi farklılık göstermektedir. Bu kapsamda rehberlik birimizle birlikte çalışmalar yürüten öğretmenlerimiz, öğrencilerin sanat ve spor yatkınlıklarını ortaya çıkarmaktadır. Doğru yönlendirmelerle öğrencinin gerekli eğitimi almasını sağlayan öğretmenlerimiz aynı doğrultuda her öğrenciyi yeteneğine göre sanat ya da spor alanına yönlendirmektedir. Doğru yönlendirme ile öğrencilerimiz ileride çok başarılı birer ressam, heykeltraş, yönetmen ve tiyatrocu olmaktadır.

Spor alanına yoğunlaşmış öğrencilerimiz ise spor hayatına başladıkları andan itibaren girdikleri her müsabakada dereceye girmektedir. Bunun yanı sıra sporun öğrencilere kattığı pozitif enerjiyle öğrencilerimiz akademik anlamda da derslerinde üstün başarı göstermektedir. Öğrencilerimizin dönem içerisinde kazandığı başarılar ise en iyi özel okullar arasında neden üst sırada yer aldığımızı kanıtlar niteliğindedir.

Basketbol

Basketbol kulübümüzde öğrencilerimizi, koçlarından basketbol kurullarını ve taktiklerini öğrenirler. Bol bol antrenman yapan öğrencilerimizin hem bedeni hem de zihni sağlamlaşır. Basketbol ile haşır neşir olan öğrencilerde birlikte hareket etme, paylaşma, dayanışma ve mücadele etme gibi duyguların geliştiği gözlemlenir.

Gitar

Gitar kulübünde öğrencilerimizin öncelikle gitarı tanımasını ve doğru tutmayı öğrenmelerini sağlıyoruz. Ardından notalar ve beraberinde besteleri çalmaya başlayan öğrencilerimizin ritim yaratma gücünü geliştiriyoruz. Müzikle iç içe olan öğrencilerimizin parmakları esneklik kazanırken stresten de oldukça uzaklaşırlar.

Ebru

Öğrencilerimizin ruhunu dinlendirmek, stresten uzaklaştırmak ve sabırlı olmayı öğretmek amacıyla açtığımız Ebru kulübümüzde, öğrencilerimiz duygularını renk ve desenlerle dışa vurmasını sağlıyoruz. Ebru ve diğer sanat alanlarında yapılan çalışmaları fuar alanlarında sergileyerek en iyi özel okullar Bilişim Koleji olarak adımızdan duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimizin sanat ve spor etkinlerini değerlendirebileceği diğer kulüp çalışmaları için “Kulüplerimiz” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.