Bilişim Koleji|Servis Ücretleri - İyi Kolejler

Servis Ücretleri

Bilişim Kolejlerimizde öğrencilerimizin okullarına rahatça ulaşabilmeleri için her kampüsümüzde her semte ulaşım sağlayacak anlaşmalı olduğumuz Okul Servisleri mevcuttur. Bu servisler, güvenlikli, tam donanımlı ve öğrencilerimizin rahatça seyahat edebilecekleri şekilde tasarlanmış araçlardan oluşmaktadır. Servis ücretleri öğrenci kayıt ücretine dahil değildir. Servis ücretlerimiz, her yıl Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen ücret tarifesi doğrultusunda belirlenir. Ankara’da iyi kolejler arasında yer alan Bilişim Kolejinde akademik eğitim kadar öğrencilerimizin güvenli ulaşımına da önem verilmektedir.

Okul Servis Araçlarımızda;