Sosyal-Kültürel Eğitim

Sosyal-Kültürel Eğitim2018-01-25T12:22:25+00:00

Kulüplerde Keşfedilen Yetenekler

SOSYAL ve KÜLTÜREL FAALİYETLER

Öğrencilerimizin her biri başlı başına birer birey, bizim için çok özel ve çok değerliler… Yetenekleri de aynı oranda değerli ve farklılık gösteriyor.

Rehberlik Birimimizin çalışmaları ve değerler eğitimiyle kendilerini tanımasına yardımcı olduğumuz tüm öğrencilerimizi, ilgi ve eğilimleri doğrultusunda, veli ve öğretmenlerinin de fikir birliğiyle okul kulüplerimize yönlendiriyoruz.

Kulüp etkinlikleri programımız; öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini sağlayarak, sanatsal, bilimsel, kültürel bağlamda kendi becerilerini denemelerine, gizli kalan yeteneklerin ortaya çıkmasına ve dâhil oldukları kulüpteki kazanımlarıyla kendilerini geliştirmelerine olanak tanıması açısından büyük önem taşıyor.

Kulüp Etkinliklerine İlişkin Olarak

• Öğrencilerimiz kulüp faaliyetlerini hafta sonu ve haftalık ders programının içine yerleştirilmiş olan FreeEvening veya oyun ve fiziki etkinlikler saatlerinde yaparlar.
  • Kulüplerden öğretmen, mekân ve materyal kullanım durumlarına göre ücret talep edilmektedir. Bununla ilgili olarak kulüpler açılmadan önce velilerimiz bilgilendirilir.
  • Öğrenci kulüpleri, öğrenci ve velilerimizin talepleri ve rehberlik birimimizin yönlendirilmesi doğrultusunda açılır.
  • Açılan her kulübün dönem sonunda faaliyetlerini sergilemek üzere etkinlikler düzenlenir. Bu etkinliklerde öğrencilerimiz kulüp kazanımlarını arkadaşları, öğretmenleri ve aileleri ile paylaşır.

Çocuklarımızın geleceği ile ilgili bizlere ipuçları veren diğer kulüplerimizden bazıları:

Sanat Kulüpleri
Müzik Kulüpleri
Bilimsel ve Eğitsel Kulüpler
Spor Kulüpleri
Hobi Kulüpleri

Sanat ve Kültür Kulüpleri

Derslerin yoğunluğunu hafifletmek için öğrencilerimize sevdikleri aktiviteleri yapma fırsatı sunduğumuz Bilişim’de amacımız öğrencilerimizin nefes almalarına yardımcı olmaktır. Sanat ve Kültür Kulüplerinde beyinlerini dinlendire öğrencilerimiz hem sosyal hayatlarında hem de derslerinde başarılarını göstermektedir.

Veli Görüşleri

Gerek yönetim kadrosu gerekse öğretmen kadrosuyla uzmanlığını kanıtlamış Bilişim Koleji’nde çocuklarımı okutmaktan mutluluk duyuyorum. Gözüm arkada kalmadan okula gönderdiğim 2 çocuğumun da yediğine içtiğine en az benim kadar dikkat eden öğretmenlerinin olduğunu bilmek mükemmel bir his. Teşekkürler Bilişim Koleji!

Dizaynı ve alanında uzman öğretmenleri ile kaliteli bir eğitim yuvası olan Bilişim Koleji’ni kızım anasınıfına başladığından bu yana tercih ediyoruz. Kızım şuan da 6. Sınıf ve diğer okullarda okuyan arkadaşlarına göre daha başarılı ve pratik bir zekaya sahip. Arkadaşlarımın çocuklarıyla karşılaştırdığım fark ortada. İyi ki Bilişim ailesine katılmışız.

Biri anasınıfı 3 çocuğum Çankaya Bilişim Koleji’nde eğitim görüyor. Çocuklarımın her birinin bizim daha önce keşfedemediğimiz yetenekleri ortaya çıktı. Minik kızım çok güzel yemek yapıyor, büyük kızım basketbolda başarılı oğlum ise kodlama eğitimiyle hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Çocuklarıma bu imkanları sağlayan Bilişim ailesine minnettarım.

Bilişim Koleji EDOP Girişi

EDOP Giriş