Bilişim Koleji|Tarihçe - Ankara'nın En Başarılı Okulu - Tarihçemiz - Bilişim Koleji

Tarihçemiz

23 yıldır gelişerek eğitimde öncü bir kurum haline gelen Bilişim Eğitim Kurumları, uluslararası başarılarına başarı katarak ilerlemeye devam ediyor. Franchising (isim hakkı) vermeye başlayan Bilişim Kurumları, size en yakın kolej olabilmek için kök salarak ilerliyor. Kurulduğumuz tarih olan 1996 senesinden günümüze, değişikliğe açık yapımızla kendimizi yenileyerek eğitim dünyasına yön vermekteyiz. Ankara’nın en başarılı okulu olabilmek için sahip olduğumuz tarihçe ve geleceğin ışığıyla ilerlemekteyiz. Pek çok yeniliği hayata geçirdiğimiz eğitim sürecimize başarı koçluğu, EDOP Akademi gibi projelerle devam ediyoruz.

en yakın kolej EDOP Akademi başarı koçluğu Ankara'nın en başarılı okulu bilişim, koleji, tarihçe
Ankara’nın en başarılı okulu Bilişim Koleji tarihçe

qBilişim’de öğrenilen bilgi, beceri ve değerler, hayatları boyunca öğrencilerle birlikte kalmaktadır. Aslında, geçtiğimiz 22 yıl boyunca, geleceği öğrenciler yetiştirmek, tüm Bilişim Kolejleri için temel odak alanlarından biri olmaya devam etmiştir.

Bu amaçla, sadece akademik başarıyı teşvik etmeyi değil, aynı zamanda girişimcilik, liderlik, takım çalışması ve grup dinamikleri ruhunu geliştirmeyi amaçlayan öğrencilere geniş fırsatlar, başarı koçluğu ve rehberlik sağlamaktayız. Kuruluşumuzdan bu yana öğrencilerimize olağanüstü bir eğitim vermeyi hedeflediğimiz Bilişim’de. “Öğrenen Okullar”ın kültürel ideolojisini benimsedik. Öğrencilerin kendi ilerlemelerinde aktif roller üstlenmeleri için onları güçlendirdiğimiz Bilişim Kurumlarında, hayat boyu öğrenmenin tadını pekiştiren bir kültürü teşvik ediyoruz.

Kurulduğumuz günden bugüne; aydınlık yarınlar için, kendisine, ailesine ve topluma faydalı olabilecek, hızla gelişen ve değişen teknolojik yeniliklere açık olacak; erdemli, ahlaklı ve üretken bir neslin varlığını hedef edindik.

Değişim ve gelişimin öncüsü olarak, kurulduğumuz günden beri bilimin ışığını taşıyoruz. Değişen dünyanın ve gelişen teknolojilerin bir parçası olabilmek için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu amaçla kullanmaya başladığımız EDOP Akademi gibi sistemlerle teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyoruz.

23 Yıllık Bir Tarih İçerisinde Binlerce Öğrencinin Hayatına Dokunmuş Olmanın Gururunu Taşımaktayız.

1996 yılında yola çıktığımızda hissettiğimiz heyecanı hala hissederek ve öğrenmenin değerini bilerek her gün aynı özveriyle yola tekrar koyuluyoruz. Bugün 3 farklı yerleşkede tüm çalışanlarımızla ve öğrencilerimizle büyük bir aile olmanın bilinciyle ilerlemeye devam etmekteyiz. Eğitimin bir sonu olmadığını bilerek, sonsuzluğa giden bu bilgi okyanusunda hep birlikte çalışıyoruz.

Atatürk İlkelerine bağlı eğitim anlayışımızla Ankara’nın en başarılı okulu olarak hiç durmadan yürümekteyiz.

Detaylı bilgi için size en yakın kolej ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.