Generic selectors
Search in posts
Search in pages

Tarihçemiz

22 yıldır gelişerek eğitimde öncü bir kurum haline gelen Bilişim Eğitim Kurumları, uluslararası başarılarına başarı katarak ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Franchising (isim hakkı) vermeye başlayan Bilişim Kurumları, kök salarak ilerliyor.

Bilişim’de öğrenilen bilgi, beceri ve değerler, hayatları boyunca öğrencilerle birlikte kalmaktadır. Aslında, geçtiğimiz 22 yıl boyunca, geleceği öğrenciler yetiştirmek, tüm Bilişim Kolejleri için temel odak alanlarından biri olmaya devam etmiştir.

Bu amaçla, sadece akademik başarıyı teşvik etmeyi değil, aynı zamanda girişimcilik, liderlik, takım çalışması ve grup dinamikleri ruhunu geliştirmeyi amaçlayan öğrencilere geniş fırsatlar, mentorluk ve rehberlik sağlamaktayız.
Kuruluşumuzdan bu yana öğrencilerimize olağanüstü bir eğitim vermeyi hedeflediğimiz Bilişim’de. “Öğrenen Okullar”ın kültürel ideolojisini benimsedik. Öğrencilerin kendi ilerlemelerinde aktif roller üstlenmeleri için onları güçlendirdiğimiz Bilişim Kurumlarında, hayat boyu öğrenmenin tadını pekiştiren bir kültürü teşvik ediyoruz.