Bilişim Koleji|Ankara'nın En Başarılı Okulu - Tarihçemiz - Bilişim Koleji

Tarihçemiz

22 yıldır gelişerek eğitimde öncü bir kurum haline gelen Bilişim Eğitim Kurumları, uluslararası başarılarına başarı katarak ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Franchising (isim hakkı) vermeye başlayan Bilişim Kurumları, size en yakın kolej olabilmek için kök salarak ilerliyor.

.

Bilişim’de öğrenilen bilgi, beceri ve değerler, hayatları boyunca öğrencilerle birlikte kalmaktadır. Aslında, geçtiğimiz 22 yıl boyunca, geleceği öğrenciler yetiştirmek, tüm Bilişim Kolejleri için temel odak alanlarından biri olmaya devam etmiştir.

Bu amaçla, sadece akademik başarıyı teşvik etmeyi değil, aynı zamanda girişimcilik, liderlik, takım çalışması ve grup dinamikleri ruhunu geliştirmeyi amaçlayan öğrencilere geniş fırsatlar, mentorluk ve rehberlik sağlamaktayız.
Kuruluşumuzdan bu yana öğrencilerimize olağanüstü bir eğitim vermeyi hedeflediğimiz Bilişim’de. “Öğrenen Okullar”ın kültürel ideolojisini benimsedik. Öğrencilerin kendi ilerlemelerinde aktif roller üstlenmeleri için onları güçlendirdiğimiz Bilişim Kurumlarında, hayat boyu öğrenmenin tadını pekiştiren bir kültürü teşvik ediyoruz.

Kurulduğumuz günden bugüne; aydınlık yarınlar için, kendisine, ailesine ve topluma faydalı olabilecek, hızla gelişen ve değişen teknolojik yeniliklere açık olacak; erdemli, ahlaklı ve üretken bir neslin varlığını hedef edindik.

Değişim ve gelişimin öncüsü olarak, kurulduğumuz günden beri bilimin ışığını taşıyoruz.

Detaylı bilgi için size en yakın kolej ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.