Bilişim Koleji | Web Tasarım ve Yazılım Atölyesi - Online Yazılım Kulübü - Bilişim Koleji

Web Tasarım ve Yazılım Atölyesi

Online web tasarım ve yazılım dersleri dersleriyle tanışın! Ankara’nın en iyi koleji Bilişim’de online kulüp dersleriyle öğrencilerimizin başarılarını artırıyoruz. Web tasarım atölyesi sayesinde öğrencilerimiz erken yaşta web dilini öğrenmeye başlıyor ve kendi sitelerini yapmanın tadını çıkarıyor.

Web Tasarım ve Yazılım Nedir?

Çok yönlü düşünmenin gerekli olduğu web tasarım dersleri ile öğrencilerimize yeni bir bakış açısı kazandırmaktayız. Düzen, renk, içerik, font ve grafik gibi farklı unsurların sunulduğu derslerimizle öğrencilerimiz, web tasarım çalışmalarını gerçekleştirirler.

Çocuklar İçin Web Tasarım Nedir, Nasıl İşler?

Web tasarım ve yazılım atölyesi ile öğrencilerimiz basit anlamda kendi sitelerini nasıl yapacaklarını öğrenir. Böylelikle günümüzün en iyi internet kullanıcısı olan öğrencilerimizin sürekli olarak download (indirme) yapan taraf olmanın dışında, upload (yükleme) yapan taraf olmaya geçmeleri desteklenir.

Alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz tarafından verilen online web tasarım ve yazılım dersleri ile birlikte; ses, metin, animasyon ve video gibi farklı içeriklerin bir araya getirilerek sayfaların nasıl tasarlandığı öğrenciler tarafından kavranır. Bu sayede Ankara’nın en iyi koleji olarak amacımız, öğrencilerimizin özellikle teknolojiyi tüketenden ziyade üreten taraf olmalarıdır.

Çocuklar için web tasarım dersleri ile öğrencilerimize özel olarak hazırlanan ders programlarımız, uygulamalı ve canlı derslerle öğrencilerimize aktarılır. Böylece öğrencilerimizin bilgisayarda geçirdikleri zamanları verimli hale getirmeleri desteklenir. Öğrencilerimiz web tasarım konusunda bilgi ve deneyim kazanırlarken, görsel zekalarının ve düşünce sistemlerinin de zamanla geliştiğinin farkında varır. Kulüp sonunda ortaya çıkan çalışmalarla birlikte öğrencilerimizin kendilerine olan güvenleri de artar.

Web Tasarım Dersleri ve Öğrenilecekler

Online web tasarım ve yazılım kulübü sonrasında öğrencilerimizin edinmesi planlanan kazanımlar:

Online Web Tasarım ve Yazılım Atölyesi İçin Gereksinimler

Online Web Tasarımı ve Yazılım Kulübü İçerikleri

1. Alan Adı Nedir? Nasıl Alınır ?
  2. Hosting Nedir? Nasıl Alınır?
  3. Hosting Bilgileri ve Cpanele Giriş
  4. WordPress Kurulum Aşaması
  5. WordPress Giriş ve Çıkış Yapma
  6. Eklenti nedir? Eklenti Kurulumu nasıl yapılır?
  7. Theme nedir? Theme Nasıl eklenir?
  8. Ana Sayfa Ayarları
  9. Header – Footer ayarlanması
  10. Sayfaların Oluşturulması ve Menüye Bağlanması
  11. Açılır Menü Nasıl Yapılır?
  12. Logo Ekleme ve Logo Alanlarının Ayarları
  13. Slider Yapımı ve Ana Sayfaya Ekleme
  14. Sayfamıza Başlık Ekleme
  15. Sayfamıza Kısa Bir İçerik Nasıl Eklenir
  16. Ana Sayfaya Resimlerin Eklenmesi

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11