Bilişim Koleji|Bursluluk Sınavı Sonuçları Sorgulama Sayfası - Bilişim Koleji

Bursluluk Sınavı Sonuçları

Bilişim Eğitim Kurumları olarak her yıl Ocak ayında bursluluk başvuruları için kayıt almaya başlayarak, Mart ayında bursluluk sınavları gerçekleştirmekteyiz. Bursluluk sınavı sonuçları aynı gün içerisinde öğrencinin verdiği telefon numarasına link olarak iletilmektedir. Öğrenciler, bursluluk sonuçları ile ilgili detaylı bilgiye ise bir hafta içerisinde online olarak ulaşabilmektedir. Bursluluk sonuçları, erken kayıt süreci için de önem taşımaktadır.

Bilişim Koleji olarak eğitimde yaptığımız yeniliklerle velileri tarafından en fazla Ankara özel okul tavsiye edilen ve okul yorumları açısından olumlu dönüş alan kolej olmaktayız. Bursluluk sonuçları doğrultusunda erken kayıt fırsatlarımızdan da yararlanarak kaliteli eğitim imkanından faydalanabilmek mümkün.

Teknolojiyi eğitimimizin her alanına entegre ederek eğitimi; öğretmenlerimiz için daha kolay, öğrencilerimiz için ise eğlenceli hale getirmekteyiz. Edop Akademi sistemimizden sadece kendi öğrencilerimizin değil, okulumuzun düzenlediği özel okul giriş sınavları ile bursluluk sınavımıza katılan öğrencilerin de yararlanmalarını sağlamaktayız.

Sınava katılan öğrenciler, bursluluk başvuruları benzeri, EDOP Akademi sistemimize kullanıcı adı ve şifre kısmına T.C kimlik numarası ile giriş yaptıklarında açılan sayfada bursluluk sınavı sonuçları görüntüleye bilmektedir. Detaylı olarak hangi soruda yanlış yaptığını görebilecek olan öğrenciler, bu sayede başarısız oldukları konuları da rahatlıkla tespit edebilecekler.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak kurulduğumuz günden bugüne çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışımızla velilerimizin takdirlerini Ankara özel okul tavsiye ve olumlu veli okul yorumları ile almaktayız. Senkron dersler, Türkçe yasağı, EDOP Akademi, Bilişim Point gibi eğitime kattığımız yeniliklerle, derslerimizi öğrencilerimizin eğlendirecek bir şekilde işlemekteyiz. Birinci sınıf kayıtları için yaptığımız Metropolitan Olgunluk Testi ile öğrencimizin, ilkokula hazır olup olmadıklarına bakmaktayız. Bunun dışında öğrencilerimize sunduğumuz Öğrenci Koçluğu ile, onların her daim gelişimlerini dikkatle takip etmekteyiz.

Bilişim Kolejinden Öğrencilere Hediye Yağmuru

Bursluluk sınavımıza katılan tüm öğrenciler EDOP Akademi’den faydalanabilecekler. Böylece öğrenciler hafta içi müfredata göre görülen dersleri, hafta sonu tekrar edebilme olanağı elde edecekler.

EDOP Akademi’nin yanında Haydi Sor uygulamamız da yine sınava katılan tüm öğrencilere dönem sonuna kadar hediye edilecek. Haydi Sor’la öğrenciler, cevaplayamadıkları soruları sistemimize yükleyerek uzman soru bükücülerimize çözdürebilecekler.

Bilişim Koleji olarak gerek akademik başarılarımız gerek de sanatta ve sporda gösterdiğimiz başarılarla Ankara’daki kolejler arasında farkımızı koymaktayız. Bilişim Koleji özel okul giriş sınavları ve erken kayıt imkanı ile tüm öğrenciler Bilişimli olabilir.

2-3 Mart tarihinde yapılan bursluluk sınavı sonuçlarına butondan ulaşabilirsiniz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.