Bursluluk Sınavları

Bilişim Eğitim Kurumları olarak her yıl özel okul giriş sınavları gerçekleştirmekteyiz. Bursluluk sınavları sonuçları aynı gün içerisinde öğrencinin verdiği telefon numarasına link olarak iletilmektedir. Öğrenciler, bursluluk sonuçları ile ilgili detaylı bilgiye ise bir hafta içerisinde online olarak ulaşabilmektedir.

Bilişim Koleji, yenilikçi eğitimiyle Ankara’da en çok tavsiye edilen okullar arasında yer alır. Ayrıca, bursluluk sonuçlarına göre erken kayıt fırsatlarıyla kaliteli eğitim imkanından faydalanabilirsiniz.

Öğretmenlerimize kolaylık, öğrencilere eğlenceli bir öğrenme ortamı sağlamak amacıyla teknolojiyi eğitim süreçlerimize entegre ediyoruz. Edop Akademi sistemimiz, sadece kendi öğrencilerimize açık olmuyor. Aynı zamanda okulumuzun düzenlediği özel okul giriş sınavları ve bursluluk sınavına katılan öğrencilere de fayda sağlıyor. Sınava katılan öğrenciler, T.C. kimlik numaraları üzerinden sistemimize giriş yapabiliyor. Böylece bursluluk sınavı sonuçlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirler.. Bu sayede öğrenciler, yaptıkları hataları görebilir ve başarısız oldukları konuları tespit edebilirler.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak kurulduğumuz günden bugüne çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışımızla velilerimizin takdirlerini Ankara özel okul tavsiye ve olumlu veli okul yorumları ile almaktayız. Senkron dersler, Türkçe yasağı, Bilişim Point gibi eğitime kattığımız yeniliklerle, derslerimizi öğrencilerimizin eğlendirecek bir şekilde işlemekteyiz. Birinci sınıf kayıtları için yaptırdığımız Metropolitan Olgunluk Testi ile öğrencimizin, ilkokula hazır olup olmadıklarına bakmaktayız. Bunun dışında öğrencilerimize sunduğumuz Öğrenci Koçluğu ile, onların her daim gelişimlerini dikkatle takip etmekteyiz.

Bilişim Kolejinden Öğrencilere Hediye Yağmuru

Bilişim Koleji olarak gerek akademik başarılarımız gerek de sanatta ve sporda gösterdiğimiz başarılarla Ankara’daki kolejler arasında farkımızı koymaktayız. Tüm öğrenciler, Bilişim Koleji’ne özel okul giriş sınavlarına katılabilir. Erken kayıt imkanından faydalanabilirler, böylece Bilişimli olabilirler.