Okullarımız

Hüseyingazi Bilişim Koleji

Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen Lisesi

çocuklarda etkili öğrenme yöntemleri, en iyi özel okul sıralamasında ilk sırada yer alan Bilişim Koleji

Pursaklar Bilişim Koleji

Çankaya Bilişim Koleji

Kaliteli Özel Okullar ve Eğlenceli Okul Deneyimi için Bilişim Koleji

çocuklarda duygusal zeka
Çankaya Bilişim Koleji Kontenjan
98%
Pursaklar Bilişim Koleji Kontenjan
97%
Hüseyingazi Bilişim Koleji Kontenjan
93%
Hüseyingazi Bilişim Anadolu Fen Lisesi Kontenjan
95%

Bilişim Koleji, Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Limitli kontenjanın getirdiği avantaj,  bir aile ortamı içerisinde birebir ilgi ve kişiselleştirilmiş eğitim ilkesinin kusursuz uygulanmasını sağlar. Böylece okullarımız, öğrencilere bütünsel bir eğitim deneyimi sunmayı hedefler.

Tam gün eğitim veren okulumuzda, kalıcı eğitim-öğretimi gerçekleştirmek amacıyla birçok projeye imza atılmıştır.

Öğrenciyi temel alan eğitim anlayışı, okulumuza liselere giriş sınavlarında her yıl üst üste Türkiye şampiyonluğu; il, ilçe ve yurt çapında düzenlenen yarışmalarda birincilik ve dereceler getirmektedir.

Video Köşesi

Bilişim Eğitim Kurumları

Neden Bilişim Koleji?

Kalıplaşmış ve Sıradan Eğitimin Ötesinde Bir Eğitim için Bilişim Koleji

Çocukları hem başarılı hem de kendini gerçekleştirebilecek bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen kurumumuz sağladığı öğrenci koçluğu, rehberlik hizmetleri ve uzman eğitimcileriyle çocuklarda etkili öğrenme yöntemlerini uygulamakta oldukça başarılı yönlendirmeler yapmaktadırlar. Aynı zamanda güncel teknolojiler aracılığıyla çocukların dikkat ve ilgi düzeylerini hedefleyen yöntemler kullanılmaktadır. Böylece okullarımız, öğrencilere geniş bir müfredat ve modern eğitim imkanları sunar.

- Sınırlı Kontenjanla Eğitim

Her öğrencimizi yakından tanıma şansını elde edip onlarla birebir ilgilenebiliyoruz.

-Uzman Akademik Kadro

Deneyimli kadromuz ve etkin rehberlik hizmetleri ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

-Değerler Eğitimi

Doğru iletişim kurabilen ,verimli işbirliği yapan bireyler yetiştiriyoruz.