İş Başvuru Formu

İş Başvuru Formu

Bir okulun öğrencilerine yapabileceği en iyi şey, her öğrencinin harika bir öğretmene sahip olmasıdır. Öğretmen alımları Bilişim Eğitim Kurumlarında titizlikle takibi tutulan ve uzun soluklu bir süreçten oluşmaktadır. Kolej iş başvurusu için öğretmenlerimiz bizlerle web sitemiz üzerinden her zaman iletişime geçebilirler ve özgeçmişlerini bize ulaştırabilirler. İş başvuru görüşme süreci genellikle sözlü mülakat şeklinde ilerler. Görüşmelerimiz esnasında öğretmen adaylarını tanımaya çalışırız.

Öğretmenlerin eğitim politikalarımıza uyuyor olması önemlidir. Görüşme eğer olumlu geçmiş ise öğretmen adaylarımızdan örnek ders anlatımı isteriz. Ders anlatımı da olumlu geçmiş ise eğer sözleşme aşamasına geçeriz.

Genel olarak öğretmenlerimizle çalışma dönemlerimiz uzun olmaktadır. Kolejlerimizde eğitim veren öğretmenlerimizin hepsi alanlarında uzman ve deneyimlidirler. Kolej iş başvurusu yapan öğretmen adaylarının; aldıkları eğitimler, katıldıkları programlar, varsa eğer teknolojik çalışmaları dikkatle incelenir.

Geleceğin nesillerini oluşturacak olan öğretmenlerimizin her alanda kendilerini geliştiriyor ve yeniliyor olmaları gerekmektedir. Öğrenmeye yönelik olan bu eğilimlerinin, öğretmenlerimizde hayatları boyunca sürüyor olmasını bekleriz.