Tarihçemiz

1996 yılında Ankara Kızılay’da İklim Eğitim Anonim Şirketi bünyesinde başlayan eğitim faaliyetlerimiz, geleneksel eğitim ve öğretim anlayışının her zaman ötesine geçerek, yeni nesillerin hayal dünyalarını ve keşfetme duygularını geliştiren, özel okullar yaşantısını ve öğrenmeyi keyifli hale getiren çağdaş eğitim mekanlarıyla ve binlerce mezunuyla “Ankara’nın en kaliteli özel okulu” ödülünü alan kurumlarımız dinamik eğitim anlayışı ile özel okullara yeni bir soluk getiriyor.

Bilişim’de öğrenilen bilgi, beceri ve değerler, hayatları boyunca öğrencilerle birlikte kalmaktadır. Aslında, geçtiğimiz 26 yıl boyunca, geleceği öğrenciler yetiştirmek, özel okullar arasında tüm Bilişim Kolejleri için temel odak alanlarından biri olmaya devam etmiştir.

Bu amaçla, sadece akademik başarıyı teşvik etmeyi değil, aynı zamanda girişimcilik, liderlik, takım çalışması ve grup dinamikleri ruhunu geliştirmeyi amaçlayan öğrencilere geniş fırsatlar, başarı koçluğu ve rehberlik sağlamaktayız. Ankara’nın en kaliteli özel okulu olarak Kuruluşumuzdan bu yana öğrencilerimize olağanüstü bir eğitim vermeyi hedeflediğimiz Bilişim’de. “Öğrenen Okullar”ın kültürel ideolojisini benimsedik. Öğrencilerin kendi ilerlemelerinde aktif roller üstlenmeleri için onları güçlendirdiğimiz Bilişim Kurumlarında, hayat boyu öğrenmenin tadını pekiştiren bir özel okullar kültürü teşvik ediyoruz.

Başarı Garantisi

Uzman Eğitim Kadrosu

Yenilikçi Eğitim Anlayışı

Kurulduğumuz günden bugüne; aydınlık yarınlar için, kendisine, ailesine ve topluma faydalı olabilecek, hızla gelişen ve değişen teknolojik yeniliklere açık olacak; erdemli, ahlaklı ve üretken bir neslin varlığını hedef edindik.

Değişim ve gelişimin öncüsü olarak, kurulduğumuz günden beri bilimin ışığını taşıyoruz. Değişen dünyanın ve gelişen teknolojilerin bir parçası olabilmek için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu amaçla kullanmaya başladığımız Evde Eğitim gibi sistemlerle teknolojiye yatırım yapmaya Ankara’nın en kaliteli özel okulu olmaya devam ediyoruz.

26 Yıllık Bir Tarih İçerisinde Binlerce Öğrencinin Hayatına Dokunmuş Olmanın Gururunu Taşımaktayız.

1996 yılında yola çıktığımızda hissettiğimiz heyecanı hala hissederek ve öğrenmenin değerini bilerek her gün aynı özveriyle yola tekrar koyuluyoruz. Bugün 3 farklı yerleşkede tüm çalışanlarımızla ve öğrencilerimizle büyük bir aile olmanın bilinciyle ilerlemeye devam etmekteyiz. Eğitimin bir sonu olmadığını bilerek, sonsuzluğa giden bu bilgi okyanusunda hep birlikte çalışıyoruz.

Atatürk İlkelerine bağlı eğitim anlayışımızla Ankara’nın en başarılı okulu olarak hiç durmadan yürümekteyiz.

Detaylı bilgi için size en yakın kolej ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Kurumsal Katalog

Bursluluk Başvuru

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.