Tarihçemiz

Ankara’daki özel okullar ve Pursaklar özel okullar listesi içerisinde öne çıkan Pursaklar Bilişim Koleji olarak her öğrencimizin tek ve özel olduğu düşüncesine dayanarak hareket ediyoruz. Çünkü her öğrencinin öğrenme şekli, kavrama düzeyi ve hızı birbirinden farklıdır. Okulumuzda öğrencilerimizin kalabalıklar içinde kaybolmaması ve onu diğer öğrencilerden farklı kılan özelliklerini keşfedilebilmesi için sınırlı kontenjanla eğitim veriyoruz. Böylece her öğrencimizi yakından tanıma şansını elde edip onlarla birebir ilgilenebiliyoruz.

Öğrencilerimize;

• Eleştirel düşünme biçimini,
  • Doğru iletişim kurmayı,
  • Verimli işbirliği yapmayı,
  • Bilimsel ve soysal konularda üst düzey becerilere sahip olmayı,

hedef koyan okulumuz, seçkin ve özel bir eğitim ve öğretim programı sunmaya devam etmekte ve Pursaklar Bilişim Koleji her sene aldığı ödüllerle örnek gösterilen bir okul haline gelmiştir.

Başarı Garantisi

Uzman Eğitim Kadrosu

Yenilikçi Eğitim Anlayışı

Kurulduğumuz günden bugüne; aydınlık yarınlar için, kendisine, ailesine ve topluma faydalı olabilecek, hızla gelişen ve değişen teknolojik yeniliklere açık olacak; erdemli, ahlaklı ve üretken bir neslin varlığını hedef edindik.

Değişim ve gelişimin öncüsü olarak, kurulduğumuz günden beri bilimin ışığını taşıyoruz. Değişen dünyanın ve gelişen teknolojilerin bir parçası olabilmek için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu amaçla kullanmaya başladığımız Evde Eğitim gibi sistemlerle teknolojiye yatırım yapmaya Ankara’nın en kaliteli özel okulu olmaya devam ediyoruz.

27 yıllık bir tarih içerisinde binlerce öğrencinin hayatına dokunmuş olmanın gururunu taşımaktayız.

1996 yılında yola çıktığımızda hissettiğimiz heyecanı hala hissederek ve öğrenmenin değerini bilerek her gün aynı özveriyle yola tekrar koyuluyoruz. Bugün 3 farklı yerleşkede öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle büyük bir aile olmanın bilinciyle ilerlemeye devam ediyoruz. Eğitimin bir sonu olmadığını bilerek, sonsuzluğa giden bu bilgi okyanusunda hep birlikte çalışıyoruz.

Atatürk İlkelerine bağlı eğitim anlayışımızla Ankara’nın en başarılı okulu olarak hiç durmadan yürümekteyiz.

Detaylı bilgi için size en yakın kolej ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Kurumsal Katalog