Ankara Özel Ortaokullar Arasında Bilişim Koleji Ortaokulları

Ortaokul (10 – 13 yaş) eğitiminde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müfredatının yanı sıra akademik kadromuzun özel hazırladığı Uluslararası Müfredat yapısını da kullanmaktayız. Ankara özel ortaokullar arasında en iyi ortaokul olan Bilişim Kolejinde hazırladığımız müfredat sistemi ile ezberden uzak, düşünmeye ve geliştirmeye açık bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizi doğru yönlendirerek eleştirel düşünme mekanizmalarının gelişmesini ve gerçek potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaktayız. Ankarada özel okullar içerisinde Bilişim Koleji olarak yenilikçi eğitim sistemimizle, öğrencilerimizin başarılarını desteklemekteyiz. Ortaokul kolej anlayışına yeni bir boyut kazandıran çalışmalarımızla, pek çok başarıya da elde etmekteyiz.

Ankara özel ortaokullar, en iyi ortaokul ingilizce eğitim veren ortaokullar, en iyi özel okullar ortaokul, Bilişim Eğitim Kurumları

Okul müfredatımız ile bütünüyle öğrenciyi merkeze alıyoruz. Böylece öğrencilerimizin, bilimsel yaklaşımla verilen temel dersleri en iyi şekilde anlamasını sağlıyoruz. Bilişim Kolejleri olarak Ankara özel ortaokullar sıralamasında verdiğimiz özveriyle üst sıralarda yer alıyoruz. Bunun yanı sıra okul öncesinden başlayan İngilizce ve ikinci yabancı dil eğitimlerini tamamlarını sağlıyoruz. Böylece aktif bir şekilde kullanmalarını temin ediyoruz.

Kolejimiz yabancı dil eğitimine büyük bir önem vermektedir. İngilizce eğitim veren ortaokullar arasında ön plana çıkmaktadır. Öğrencilerimiz, hem anadillerinde hem de yabancı dillerde kendilerini doğru ve etkili bir şekilde ifade edebilmektedir. Küresel bakış açısı kazanmalarını, akademik ve sosyal yönden gelişimlerini tamamlamalarını hedefliyoruz. Kaliteli özel okullar listesinde yer alan Bilişim Kolejlerimizde, MEB’in öngördüğü müfredatın yanı sıra akıl oyunları, kodlama, STEM, kulüp çalışmaları, sosyal ve kültürel gezileri ön planda tutuyoruz. En iyi ortaokul arasında yer alabilmenin sadece akademik başarıyla ilgili olmadığının bilincindeyiz. Böylece öğrencilerimizin her alanda gelişimleri için çalışmalar yürütüyoruz.

En İyi Özel Ortaokul

Öğrencilerimizin bağımsız düşünebilen ve farklı kültürlere hakim bireyler olarak yetişmesini sağlıyoruz. 4 periyot sistemini Ankara özel ortaokullar içerisinde kullanan ilk kurum olan Bilişim Koleji olarak farklılığımızı periyot tatillerine de taşımaktayız.

Periyot aralarında genellikle hem öğrencilerimizin dinlenmelerini sağlamak, hem de dil becerilerini geliştirmek için şehirden uzak tatil beldelerinde Dil Kampları yapmaktayız. Öğrencilerimizin tamamen İngilizce konuştukları bu kamplarla İngilizce eğitim veren ortaokullar arasında başarımızı artırmaktayız. Dil kamplarına katılan öğrencilerimizden 8. sınıflara ise ayrıca soru çözüm kampları uygulamaktayız. Böylece öğrencilerimiz okuldan uzak bir ortamda motive olarak kendilerini sorulara daha iyi odaklayabilmektedir.

Alanında Uzman Eğitimciler
En iyi ortaokul kolej anlayışıyla ilerleyen Bilişim Kolejinde uzun soluklu olarak çalıştığımız öğretmenlerimiz, alanlarında uzman olmakla birlikte değişen ve gelişen dünyaya yön veren eğitim anlayışına sahiptir. Akademik olarak mevcut sistem her ne olursa olsun en iyisini hedefleyen Bilişim Koleji dinamik ve yenilikçi eğitim kadrosuyla eğitimde ön plana çıkmaktadır.