Bilişim Koleji|İlkokul - Ankara Özel İlkokullar - En iyi Kolejler- Bilişim Koleji

İlkokul

Geleceğin nesillerini ilkokuldan itibaren yetiştirmeye başladığımız Bilişim Kolejinde, her bir öğrencinin birer dünya insanı olmasını hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda birçok farklı içerikle desteklediğimiz eğitim – öğretim programımızla 1. sınıftan itibaren ezberden uzak bir eğitim modeli uygulamaktayız. Öğrencilerimizin akademik becerilerinin, analitik düşünme yeteneklerinin geliştirilmesini amaçladığımız ilkokul eğitiminde her öğrencimizin yetenekleriyle de tek tek ilgilenmekteyiz. Öğrencilerimizi rehber öğretmenleriyle birlikte yetenekleri doğrultusunda kulüp çalışmalarına yönlendirmekteyiz. Her öğrencinin farklı potansiyeli olduğunun bilincinde yaklaşarak, öğrencilerimizin kendi potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaktayız.

Balgat kolej, Pursaklar özel okullar ve Mamak özel okullar arasında Bilişim Koleji, gerek eğitim kalitesi gerek de başarıları ile her zaman öne çıkmaktadır.

AVRUPA BİRLİĞİ STANDARTLARINA SAHİP BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ

Ankara özel ilkokullar arasında farkımızı ortaya koyarak uyguladığımız sistemlerle, benzersiz bir eğitim öğretim olanağı sunuyoruz. Genç, dinamik ve alanında en başarılı öğretmenlerin bulunduğu Bilişim Kolejinde, Avrupa Birliği standardına sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Farklı bakış açılarını harmanlayarak yaratıcı çözümler üretmelerini sağladığımız öğrencilerimize, ihtiyacı olan bilgi ve beceriyi en iyi şekilde sunuyoruz.

BİLİŞİM KOLEJİNDE İNGİLİZCE ÖĞRENMEK ÇOK KOLAY

MEB onaylı uluslararası standartlarda hazırladığımız İngilizce eğitim programımız ile öğrencilerimizin sadece İngilizce dersinde değil, günlük hayatlarında da İngilizce konuşabilmelerini hedefliyoruz. Bu hedefimize bağlı olarak İngilizce öğretmenlerimiz ders ve ders dışında öğrencilerin bulunduğu her ortamda sadece İngilizce konuşmaktadır. Velilerimiz de yanlarında öğrenci bulunduğunda yabancı dil öğretmenleriyle sadece İngilizce konuşmak durumundadır. Periyot tatillerimizde düzenlediğimiz dil kampları ile de Ankara özel ilkokullar seviyesinde de en başarılı kolej olmayı başardık.

Sunduğumuz ikinci dil imkanıyla, yabancı dil konusunda en iyi kolejler arasında yer almaktayız.