Bilişim Koleji | En İyi İlkokul - Ankaranın En İyi Özel Okulu - Bilişim Koleji

Search in posts
Search in pages

İlkokul

İlkokul eğitiminde Ankaranın en iyi özel okulu Bilişim Koleji ile başarıya ilerleyebilirsiniz! Her öğrencinin farklı potansiyeli olduğunun bilinciyle ilerleyerek, öğrencilerimizin kendi potansiyellerini keşfetmelerini sağlayan Bilişim Koleji olarak, kaliteli özel okullar arasında yer almaktayız. Sevgi ve saygının hakim olduğu Bilişim Kolejinde öğrencilerimizin mutlu bir öğrencilik hayatının yanında, akademik anlamda başarıya ulaşmasını desteklemekteyiz. Bu sayede de Ankara özel ilkokullar arasındaki farkımızı öğrencilerimize hissettirmekteyiz.

En iyi ilkokul

Geleceğin nesillerini ilkokul döneminden itibaren yetiştirmeye başladığımız Bilişim Kolejinde, her bir öğrencinin birer dünya insanı olmasını hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda birçok farklı içerikle desteklediğimiz eğitim – öğretim programımızla 1. sınıftan itibaren ezberden uzak bir eğitim modeli uygulamaktayız. Öğrencilerimizin akademik becerilerinin, analitik düşünme yeteneklerinin geliştirilmesini amaçladığımız en iyi ilkokul eğitimi için her öğrencimizin yetenekleriyle de tek tek ilgilenmekteyiz. Öğrencilerimizi rehber öğretmenleriyle birlikte yetenekleri doğrultusunda kulüp çalışmalarına yönlendirmekteyiz.

Balgat kolej, Pursaklar özel okullar ve Mamak özel okullar arasında Bilişim Koleji, gerek eğitim kalitesi gerek de başarıları ile her zaman öne çıkmaktadır.

En İyi İlkokul

Ankara özel ilkokullar arasında farkımızı ortaya koyarak uyguladığımız sistemlerle, benzersiz bir eğitim öğretim olanağı sunuyoruz. Genç, dinamik ve alanında en başarılı öğretmenlerin bulunduğu Bilişim Kolejinde, Avrupa Birliği standardına sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Farklı bakış açılarını harmanlayarak yaratıcı çözümler üretmelerini sağladığımız öğrencilerimize, ihtiyacı olan bilgi ve beceriyi en iyi şekilde sunuyoruz.

Tam Öğrenmeyi Sağlayan, Ankaranın En İyi Özel Okulu

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken ilkokul eğitiminden itibaren bazı eğitim programlarıyla da gelişimlerini desteklemekteyiz. En iyi özel okullar Ankara içerisindeki Bilişim Koleji olarak, sunduğumuz kodlama eğitimiyle bilişimsel düşünme becerilerini geliştirmekteyiz. Algoritmik düşünme becerileri üzerinde de olumlu yönde etkide bulunan kodlama eğitimi aynı zamanda öğrencilerin fen ve matematik alanında da başarılarını artırmaktadır.

Kodlama eğitimi dışında sahip olduğumuz fen laboratuvarlarıyla da öğrencilerimizin deneysel olarak öğrenimlerini desteklemekteyiz. Derslerde öğrendikleri teorik bilgileri, pratiğe dökebilme imkanı elde edebilen öğrencilerimiz, bu sayede çok daha kalıcı bir şekilde öğrenmektedir. Öğrencilerimize sunduğumuz imkanlarla kaliteli özel okullar arasında ön plana çıkmaktayız.

Ankara özel ilkokullar

Ankara özel ilkokullar arasında Ankaranın en iyi özel okulu olan Bilişim Koleji olarak asıl amacımız, öğrencilerimizin bilgileri özümsemeleridir. STEM uygulamalarımızla öğrencilerimizin, “Bu bilgi benim ne işime yarayacak?” sorunsalını yaşamasını engellemekteyiz. Öğrencilerimiz her bilginin değerini hissederek ve önemini anlayarak yetişmektedir.

Uluslararası Standartlarda Dil Eğitimi

MEB onaylı uluslararası standartlarda hazırladığımız İngilizce eğitim programımız ile öğrencilerimizin sadece İngilizce dersinde değil, günlük hayatlarında da İngilizce konuşabilmelerini hedefliyoruz. Bu hedefimize bağlı olarak İngilizce öğretmenlerimiz, ders ve ders dışında öğrencilerin bulunduğu her ortamda sadece İngilizce konuşmaktadır. Velilerimiz de yanlarında öğrenci bulunduğunda yabancı dil öğretmenleriyle sadece İngilizce konuşmak durumundadır. Periyot tatillerimizde düzenlediğimiz dil kampları ile de Ankara özel ilkokullar seviyesinde de en başarılı kolej olmaktayız. Sunduğumuz ikinci dil imkanıyla, yabancı dil konusunda en iyi kolejler arasında yer almaktayız.

Bilişim Koleji olarak, en iyi ilkokul eğitimini vermeye özen göstererek; kendine güveni tam, başarılı ve sorumluluklarının bilincinde bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. En iyi özel okullar Ankara içerisindeki kolejimiz hakkında detaylı bilgi almak için istenildiği zaman okullarımız ziyaret edilebilir.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11