Başarılarımız

Kurulduğumuz günden bugüne en başarılı özel okul olarak bulunduğumuz konumu korumaktayız. Bu sebeple aydınlık yarınlar için, kendisine, ailesine ve topluma faydalı olabilecek bireyleri yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, hızla gelişen ve değişen teknolojik yeniliklere açık, erdemli, ahlaklı ve üretken bir neslin varlığını amaçlıyoruz.

27 yıllık bir tarih içerisinde binlerce öğrencinin hayatına dokunduk. Bu nedenle Ankaradaki en başarılı  özel okullar içindeki başarılarımızın gururunu taşımaktayız.

İngilizce eğitiminde en iyi olan okulumuz, akademik eğitim kalitesi ve LGS’deki yüksek başarısı ile Eğitim Yönetimi Derneği tarafından 2016 ve 2017 yıllarında olduğu gibi, 2022 ve 2023 yıllarında da ‘Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu’ ödülüne layık görüldü. Bu başarı, okulumuzun sürekli üstün performansını ve eğitimdeki lider konumunu yansıtmaktadır.

Kolejimiz başta Ankara Fen Lisesi Olmak Üzere 26 Öğrencimizi Çeşitli Fen Liselerine Yerleştirmiştir.

2023 Yılında Bilişim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencilerimizin Yaklaşık %97’si Üniversitede İstediği Bölüme Yerleşti.

Farkımız

ANKARA’NIN EN BAŞARILI ÖZEL OKULLARI ARASINDA BİLİŞİM KOLEJİ İLK SIRADA

Bilişim Koleji Logo, En Başarılı Okullar, En Kaliteli Kolej, En Yakın Kolej, Bursluluk Sınavları, bilsem sınavları, bursluluk sınav sonuçları, en yakın kolej

Ankara’nın En Kaliteli Ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü

Ankarada Lgs Başarısı En Yüksek Olan Okul

Üniversiteye Yerleşme Oranı En Yüksek Okul

Hedefimiz

Başarı Yolunda Kullandığımız Yöntemler

En başarılı özel okul olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin geleceğini ön planda tutan yenilikçi eğitim anlayışımızı her alanda sürdürmeye özen gösteriyoruz.

Eğitimde Teknoloji

Bilişim Koleji, çağdaş toplumumuza çocukları hazırlamak amacıyla, sınıf ve kampüs deneyimini son teknoloji kullanılarak yaşatmaktadır.

Bütünsel Eğitim

Bilişim Kolejinde, öğrencilerimizin zihinsel, fiziksel, duygusal, sosyal ve kültürel olarak çok yönlü bireyler olarak gelişmesini hedeflemektedir.

Yeni Nesil Uzaktan Eğitim

Yapay zeka teknolojisinin gücünden yararlanan online eğitim sistemi ile öğrencilerin temel olarak öğrenmeleri desteklenmektedir.

Değerler Eğitimi

Ankara’da eğitimi en iyi kolej olarak, öğrencilerimize değerlerimizi öğreterek; sağlıklı düşünen, hisseden ve davranan bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz.

Yenilikçi Eğitim Anlayışı

Bilişim özel okulları Ankara içerisinde, kaliteli ve yenilikçi eğitim anlayışıyla, kurulduğu ilk günden bugüne öğrencilerinin gelişimlerini destekliyor.
mebbilsem kayıt sayfası, bursluluk sınavı kayıt, özel okullar bursluluk sınavları, zeka oyunları sınavları, çankaya kolej, pursaklar kolej

Yazılım ve Robotik Kodlama

Sistemli ve yaratıcı düşünebilme becerilerini arttıran kodlama eğitimi ile 3 boyutlu düşünme ve problem çözme gibi yetenekleri geliştirmeyi hedefliyoruz.