Zeka Oyunları Online Kayıt Formu

Bilişim Okulları kurulduğu ilk günden bugüne kadar, öğrencilerin zeka gelişimlerini destekleyici çalışmalar yürütmüştür. Türkiye genelinde ilk defa gerçekleştirilecek olan Türkiye geneli online Zeka Oyunları Olimpiyatları yapılmaktadır. Zeka oyunları olimpiyatları Bilişim Kolejinin, yönlendirdiği bir etkinliktir.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin akademik seviyelerinin belirlenmesinde de etkisi olan Zeka Gelişim Olimpiyatları, ücretsiz ve online deneme sınavı olarak öğrencilere sunulmaktadır.

Bilişim Okulları olarak amacımız öğrencilerin akademik başarılarının yanında kişisel ve zeka gelişimlerinin de desteklenmesidir. Bu doğrultuda hazırlanan Zeka Oyunları Olimpiyatları barındırdığı pek çok farklılığı da öğrencilere sunmaktadır.