Kayıt Ücretlerimiz

Özel Okul Kayıt Fiyatları

Özel Okul Kayıt Ücretleri (2022-2023)

Bilişim Eğitim Kurumları 2022 ve 2023 eğitim ve öğretim dönemi için geçerli olan özel okul fiyatları Ankara aşağıda yer almaktadır. Listede yer alan kayıt ücretlerimiz içerisine kırtasiye, ders kitapları ve servis ücretlerimiz dahil değildir. Anaokulu fiyat ve Ankara ilkokul kolej fiyatları listesinde, indirimli ücretler belirtilmektedir.

Aşağıda belirtilen ücretler 20 Şubat 2022 tarihine kadar uygulanacaktır. Bursluluk İndirimleri indirimli fiyatlardan değil, liste fiyatlarından uygulanacaktır.

Çankaya Bilişim Koleji

Anasınıfı

Erken Kayıt Ücreti
22.800 ₺
Yemek/Kahvaltı Ücretleri: 5.800 ₺ Ücretlerimiz erken kayıt dönemine mahsustur. Her ayın sonunda güncellenecektir.

34.100 ₺
Yemek Ücretleri: 5.800 ₺ Ücretlerimiz erken kayıt dönemine mahsustur. Her ayın sonunda güncellenecektir.
Pursaklar Bilişim Koleji

Anasınıfı

15.400 ₺

21.200 ₺
Yemek
Ücretleri: 5.800 ₺
Ücretlerimiz erken kayıt dönemine mahsustur. Her ayın sonunda güncellenecektir.
Hüseyingazi Bilişim Koleji

İlkokul

Fen Lisesi

22.900 ₺

Anadolu Lisesi

Özel Okul Kayıt Detayları

Not

• 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Erken Kayıt Dönemi 17 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.
  • İndirimli Ücretler tablosunda belirtilen fiyatlar taksitli fiyatlardır. Peşin ödemelerde %5 indirim yapılacaktır.
  • 2022-2023 için belirlenen yemek ücreti 5800 TL’dir. Okulumuzda yemek zorunlu olduğu için belirtilen yemek ücreti eğitim ücretine ilave edilerek aynı şekilde taksitlendirilmektedir. Yemek ücretinde ilkokullarda kahvaltı ve öğle yemeği, ortaokul ve liselerde ise öğle yemeği yer almaktadır.
  • Kitap kırtasiye ve kıyafet, veli tarafından okul okulmarket.com adresinden  temin edilecektir.
  • Eğitim ücretlerimize KDV hariçtir.

Bilişim Eğitim Kurumları

Bursluluk Başvuru

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.