Kayıt

Avantajlar

Bilişimde Erken Kayıt
Kayıt Yenileme Dönemi

Her yıl özellikle okullarda ikinci dönemin başlamasıyla birlikte, hemen hemen tüm velilerde kayıt yenileme ve kolej arayış telaşı başlamaktadır. Çocukların gelecekleri açısından son derece belirleyici bir role sahip olan eğitim ve okul seçimi, öğrencilerin gittikleri özel okullara bağlı olarak da farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle erken kayıt dönemi içerisinde avantajlardan yararlanmak ve doğru bir karar vermek önem taşımaktadır.

Okul seçimi yapılırken okul ve öğrencilerin başarısı göz önünde bulundurulmalıdır. Öğrenci odaklı ve yenilikçi eğitim anlayışımızı yirmi beş yıldır sürdüren bir eğitim kurumu olarak öğrencilerimizin başarıları kadar mutlu ve huzurlu bir ortamda eğitim almalarını da hedeflemekteyiz. Mutlu ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğretime devam eden her bireyin akademik ve sosyal hayatta başarılı olması kaçınılmazdır.

Ankaradaki özel okullar arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, hem kayıt yenileme yapmak isteyen velilerimize hem de yeni kayıt ile anasınıfı ve birinci sınıf kayıtları oluşturmak isteyen ailelere özel, erken kayıt avantajları sunmaktayız. Okul arayışı içerisinde erken kayıt, doğru değerlendirildiğinde velilere ve öğrencilere pek çok katkı sunmaktadır.

Ankaradaki özel okullar arasında yer alan Bilişim Koleji olarak, kayıt dönemi içerisinde velilerimize sunduğumuz avantajlardan faydalanabilirsin mümkündür. Bu nedenle Bilişim Koleji için erken kayıt nedir ve avantajları nelerdir gibi akıllarda oluşabilecek pek çok soruyu cevaplandırmış olmaktayız.

Eğitim olanaklarımızın oldukça yenilikçi ve teknolojik olmasının yanında değerlerimize de oldukça önem veriyoruz. Eğitim anlayışımızı değerler eğitimi ve kulüpler gibi sosyal etkinliklerle destekleyerek çocuklarımıza birçok yetenek ve beceri kazandırmayı amaçlıyoruz. Özgüveni ve sosyal becerileri gelişen öğrencilerimizin okullarımıza severek ve isteyerek gelmesi başarılarını büyük ölçüde artırıyor.

Detaylı bilgi almak ve okullarımızı yakından görebilmek, eğitimcilerimizle tanışmak adına şubelerimizi istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Hüseyingazi Bilişim Koleji, Çankaya Bilişim Koleji ve Pursaklar Bilişim Koleji olarak üç farklı şubemizle en yakın kolejler olarak yirmi beş yıllık tecrübemizi siz değerli öğrencilerimiz ve velilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Başarılarınızı ve geleceğinizi bizlere emanet ederken gözünüz arkada kalmayacak. En başarılı özel okul olan Bilişim Koleji erken kayıt ve kayıt yenileme avantajlarını inceleyebilirsiniz.

Erken kayıt dönemi, hayali kurulan eğitimi sunan ve hedeflenen başarıya ulaştıran Bilişim Kolejinde indirim fırsatlarından yararlanarak, çok daha ekonomik ücretlerle öğrencimiz olma imkanı tanımaktadır.

Şubelerimizde ödeme kolaylıkları tanınmaktadır. Bu kolaylıklar arasında erken kayıt ücretleri üzerinden yapılan taksitlendirmeler gibi veliye avantajlı ödeme planları bulunabilmektedir.

Okullarımızın hem fiziksel imkanlarını daha iyi bir şekilde öğrenebilmek, hem de öğretmenlerimizi tanıyabilmek adına erken kayıt dönemi büyük avantajlar sunmaktadır.

Eğitim koçluğu sisteminin yürütüldüğü Bilişim Kolejinde, öğrencilerin tanınması ve takip edilmesi adına erken kayıt dönemi büyük önem taşımaktadır.

Erken kayıt fırsatları ile eve en yakın şubemiz tercih edilebileceği gibi ulaşım açısından da servis imkanlarımızdan ekonomik şartlarla yararlanılmaktadır.
Anasınıfı

Erken Kayıt Dönemi

Okul öncesi anaokulu kayıtları ile 36. aydan 68. aya kadar çocuklarımızın anasınıfı kayıtlarını almaktayız. Çocukların yaşları ve gelişimleri göz önünde bulundurularak farklı yaş gruplarında oluşturduğumuz sınıflarımızda, çocuklarımızın gelişimlerini desteklemekteyiz.

Erken kayıt fırsatları, eğitim hayatının başlangıcında olan anasınıfı öğrencileri için de farklı avantajlar sunmaktayız. Bu süreç içerisinde ana sınıflarımızı gezerek:

Birinci Sınıf

Kayıt Dönemi ve Avantajları

Okuma ve yazmanın temellerinin atılacağı 1. sınıf oldukça önemlidir. Öğrencilerin okulu sevmesinde ve ileri dönemdeki akademik ve sosyal başarıları üzerinde doğrudan etkide bulunmaktadır. Bu nedenle 1. sınıf kayıtları için öncelikle yapılması gereken, öğrencinin okula hazır olup olmadığını saptamaktır.

Öğrencinin 1.sınıfa hazır olduğundan emin olduktan sonra en başarılı okul seçilmelidir. Özel okullar ankara sıralaması içinde Bilişim Eğitim Kurumları en üst sıralarda yer almaktadır.

Kayıt yenileme ve erken kayıt fırsatları ile öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı geçirmelerini desteklemekteyiz. Ankaradaki özel okullar içinde en üst sıralarda olan Bilişim Eğitim Kurumları erken kayıt tarihleri içerisinde farklı fırsatlardan yararlanabilir, yenilikçi eğitim ile geleceğe yön verenler arasına girebilirsiniz.