Bilişim Koleji|Hüseyingazi Bilişim Koleji - Karapürçek Özel Okullar - Bilişim Koleji

Hüseyingazi Bilişim Koleji

Bilişim Koleji Hüseyingazi, MEB’in genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda kaliteli eğitim ve öğretim sunan bir kurumdur. Ankara’nın Mamak ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Bilişim Koleji Hüseyingazi şubemiz, Karapürçek özel okullar kategorisinde ilk olma özelliği taşımaktadır. Bölgenin en köklü koleji olan Bilişim Kolejinde okumak öğrenciler için büyük bir ayrıcalıktır. Sürekli gelişen ve değişen zamanda akademik ve sosyal açıdan hazır bireyler yetiştirdiğimiz Bilişim’de, velilerimiz ve öğrencilerimizle etkili iletişime geçmekteyiz. Öğrencilerimize, değerler eğitimiyle sabretmeyi, saygı ve empati duymayı, paylaşımcı olmayı her şeyden önemlisi duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilmeyi aşılamaktayız.

AİLE SICAKLIĞINDA BİRE BİR EĞİTİM

Okul öncesinde verdiğimiz eğitim programlarımızda, klasik anaokulu eğitim müfredatlarından farklı olarak özel eğitim programlarımı uygulamaktayız. Kendimize özgü programımız sayesinde her öğrencimiz yaşıtlarından bir adım önde, başkaları ile değil kendi ile yarışabilen bireyler haline gelmektedir. Anasınıfı öğrencilerimiz yapabileceğinin en iyisini yapmaya hevesli, ilkokula zorlanmadan başlayan örnek öğrenciler olarak okullarımızdan mezun olurlar. Hedefimiz, çocuklarımızın kendilerini güvenli ve mutlu hissettikleri, olumlu uyarıcılarla dolu, merak duygularını ve öğrenme isteklerini artıran eğitim ortamları sağlamaktır.

BİZİM İÇİN HER BİREY ÖZELDİR

İlkokulda öğrencilerimiz objektif düşünmeyi, sorgulamayı, araştırmayı ve eleştirmeyi öğrenir. Öğrendiklerini uygulayarak, bilgilerini günlük yaşantılarına aktaracak deneyimler kazanarak, üretken, bağımsız, yaratıcı, lider, keşfetme vasıflarına sahip, yetkin, paylaşımcı bireyler olarak yetişmektedir. Bilişim ailesi olarak yetiştirdiğimiz bireylerin kendilerine, ailelerine ve içinde yasadıkları topluma yararlı bireyler olacaklarına inanıyoruz.

GELECEĞE YÖN VEREN REHBERLİK ANLAYIŞI

Bilişim’de ortaokul eğitimi; başarısı kanıtlanmış, deneyimle ve titizlikle örülmüş özel bir program ile yürütülür. Sistemin özelliği, birkaç öğrenciye Liseye Giriş Sınavında Türkiye derecesi yaptırmak veya az sayıda öğrenci ile başarıya ulaşmak değildir. Sistemimizin asıl amacı, tüm öğrencilerin kendi kapasitelerinin en üst seviyesine ulaşmasını sağlamaktır. Öğrencilerimizin başka hiçbir takviye kursuna gereksinim duymadan Liseye Giriş Sınavı hazırlıklarını tamamlamalarını ilke ediniyoruz. Her öğrencimizi ayrı ayrı takip eden “eğitim koçları” öğrencilerimize gereken akademik desteği sağlarken velilerimizi de sürekli bilgilendirerek süreçten haberdar etmektedir.

UZMAN ÖĞRETMEN KADROSU

Anasınıfından lise son sınıfa kadar eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Bilişim Koleji, Karapürçek özel okullar sıralamasında zirvededir. Hedefleri olan, öz güveni yüksek, çalışma ilkeleri edinen, üniversite sınavlarında iyi bir puan alarak kendisine güzel bir gelecek hazırlayacak öğrenciler yetiştiriyoruz. Bunu yaparken de aynı statülere sahip öğretmen kadrosunu bünyemizde bulunduruyoruz. Akademik başarı yüksek, öğrenci psikolojisinden anlayan kadromuzla birçok başarının altına imzamızı atmaktan gurur duyuyoruz.