Bilişim Koleji | Yabancı Dil Eğitimi - 5. Sınıf Kur Belirleme Sınavı - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

5. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizin yabancı dil eğitimi için büyük bir özenle gerçekleştirmekteyiz. Her eğitim döneminin başlangıcında düzenlemiş olduğumuz kur belirleme sınavı sonuçlarına göre, öğrencilerimizin derecelendirmelerini yapmaktayız. Kolej okulu Bilişim Eğitim Kurumları’nda 2020-2021 eğitim öğretim dönemi 5. sınıf öğrencileri için gerçekleşecek sınav konularını tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaktayız. Ankarada özel ortaokullar içerisinde İngilizce eğitimi iyi olan kolejler arasında yer almamızı sağlayan çalışmalarımızla öğrencilerimizin gelişimlerini desteklemeye devam etmekteyiz.

kolej okulu, Ankaradaki en iyi özel okullar sıralaması, Ankarada özel ortaokullar, ingilizce eğitimi iyi olan kolejler, yabancı dil eğitimi

Sınav Detayları

5. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Sınav Tarihi : Pandemi Sürecine Göre Sonra İlan Edilecektir.
Sınav Saati : Pandemi Sürecine Göre Sonra İlan Edilecektir.
Sınav Yeri : Bilişim Koleji
Soru Sayısı : 50 Soru
 Sınav Süresi : 70 Dakika

Ankaradaki en iyi özel okullar sıralaması içerisinde ön plana çıkmamızı sağlayan, kaliteli İngilizce eğitim anlayışımızın da bir parçası olan, kur sistemi ile her öğrencimiz kendi dil seviyesine göre eğitim alır. Böylece tam anlamıyla öğrenmeleri desteklenmiş olur. Kolej okulu olarak düzenlediğimiz sınavda, yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemez. 70 dakika süre tanınan öğrencilere çoktan seçmeli olarak sorular iletilir. Geçen dönem içerisinde işledikleri Main Course ve gramer kitabından sınava çalışabilecek olan öğrencilerimiz, hangi konulardan sorumlu olduklarını bilerek sınava girerler.

Yaz tatili süresince öğrencilerimizin derslerden tamamen kopmalarını da önleyen sınav sistemimizle öğrencilerimizin, İngilizceyi unutmalarını da engellemiş oluyoruz.

kolej okulu ingilizce eğitimi iyi olan kolejler Ankaradaki en iyi özel ortaokullar sıralaması
Ankaradaki en iyi özel okullar sıralaması içerisinde İngilizce eğitimi iyi olan kolejler

Yeni bir dil öğrenmek düzenli çalışma ve pratik isteyen uzun soluklu bir süreçtir. Her daim değişen ve gelişen canlı bir varlık olan dil, eğitim kurumlarımızda öğrencilerimize kültür olarak öğretilir. Alanında uzman ve deneyimli eğitimcilerimiz ve farklı aktivitelerimizle İngilizce eğitiminde en iyi kolejler arasındaki yerimizi korumaya devam etmekteyiz.

Ana dili dışında farklı bir dilde konuşmak ve anlamak öğrencilerimizin pek çok alanda gelişmesine de katkıda bulunur. Özellikle de öğrencilerin kendilerine olan güvenlerinin artması konusunda dil öğrenmek çok etkilidir. Yabancı insanlarla konuşabilmek ve onların konuşmalarını anlamak, öğrencilerimize farklı kapıların açılmasını da sağlar. Ankarada özel ortaokullar içerisinde verdiğimiz yabancı dil eğitimi ile öğrencilerimizi sadece sınavlara değil, hayatın kendisine hazırlamaktayız. Kur belirleme sınavıyla ilgili tüm detaylara buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11